TV & Media

Αντζελίνα Τζολί: Θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ

Και γι' αυτό, σύμφωνα με τη Sun, καθυστερεί το διαζύγιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ
Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ / © EPA/DANIEL DEME

Η Αντζελίνα Τζολί δεν θέλει να χωρίσει από τον εν διαστάσει σύζυγό της και για αυτό βάζει συνέχεια εμπόδια για την τελική έκδοση του διαζυγίου. Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun η Τζολί θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Μπραντ Πιτ.

Η 43χρονη ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Να θυμίσουμε ότι Τζολί και Πιτ παντρεύτηκαν το  2014 στη Γαλλία, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Χώρισαν αρκετά επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη. 

18928434.jpg
EPA/JASON SZENES


Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά στη σαγηνευτική Τζολί. 

«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. 

Όπως εξηγεί η μη κατονομαζόμενη πηγή στην εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους. 

17478793.jpg
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA


Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ κι έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ