- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντζελίνα Τζολί: Θέλει πίσω τον Μπραντ Πιτ
Και γι' αυτό, σύμφωνα με τη Sun, καθυστερεί το διαζύγιο
Η Αντζελίνα Τζολί δεν θέλει να χωρίσει από τον εν διαστάσει σύζυγό της και για αυτό βάζει συνέχεια εμπόδια για την τελική έκδοση του διαζυγίου. Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun η Τζολί θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Μπραντ Πιτ.
Η 43χρονη ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβρη του 2016, έχει πλέον αλλάξει γνώμη και θέλει πίσω τον σύζυγό της, ώστε να ξαναγίνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Να θυμίσουμε ότι Τζολί και Πιτ παντρεύτηκαν το 2014 στη Γαλλία, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Χώρισαν αρκετά επεισοδιακά, με την Τζολί και τον Πιτ να εμπλέκονται σε πολύμηνη μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους, προτού φτάσουν σε τελική συμφωνία τον Νοέμβρη.
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της Sun όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε, τουλάχιστον όσον αφορά στη σαγηνευτική Τζολί.
«Η Αντζελίνα ξεκαθάρισε στον Μπραντ ότι θέλει να τα ξαναβρούν. Θέλει να ξαναγίνουν οικογένεια και δεν φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει με τη ζωή της. Γι' αυτό προβάλει συνεχώς εμπόδια στον Μπραντ για κάθε λεπτομέρεια του διαζυγίου τους», αναφέρει στην εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.
Όπως εξηγεί η μη κατονομαζόμενη πηγή στην εφημερίδα, ο Μπραντ απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο θέλει να διατηρήσει μια αρμονική σχέση με την πρώην τους, για χάρη των έξι παιδιών τους.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια πηγή: «Το μόνο που θέλει ο ίδιος είναι να ξεμπερδεύει με το διαζύγιο, που κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει εδώ κι έναν χρόνο. Ωστόσο εκείνη δεν το παίρνει με τίποτα απόφαση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.