TV & Media

Τρεις φορές πιο ακριβοπληρωμένος ο Τζον Σνόου από τη Σάνσα Σταρκ

Η Σόφι Τέρνερ μιλά για την καριέρα της, τη σχέση της και το κίνημα #MeToo

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σόφι Τέρνερ
Σόφι Τέρνερ / © www.instagram.com/bazaaruk

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής της Κιτ Χάρινγκτον πληρώνεται τα τριπλάσια για τη συμμετοχή του στην πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταιών ετών.

Η 23χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Harper's Bazaar. Χαρακτήρισε δίκαιο το γεγονός ότι ο Χάρινγκτον αμείβεται περισσότερο από αυτήν καθώς ο ρόλος του είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με τον δικό της.

Ο Κιτ ενσαρκώνει τον Τζον Σνόου στη σειρά, ενώ η Τέρνερ είναι η θετή αδελφή του Σάνσα Σταρκ. Ειδικότερα, η Σόφι Τέρνερ αμείβεται με 158.000 λίρες την εβδομάδα από τη δραματική σειρά, ενώ ο Χάρινγκτον λαμβάνει 537.000 λίρες την εβδομάδα.




«Ο Κιτ βγάζει περισσότερα από εμένα, αλλά είναι λογικό δεδομένης της συμμετοχής του στην πλοκή της σειράς», είπε η Σόφι Τέρνερ και πρόσθεσε, «στη δε τελευταία σεζόν ο Κιτ είχε τουλάχιστον 70 νυχτερινά γυρίσματα».  

Η σταρ από το Νορθάμπτον της Βρετανίας αναφέρθηκε στις ανασφάλειές της: «Όλοι βλέπουν πώς είμαι στο GOT. Είμαι μια ψηλομύτα με μικροσκοπικά μάτια, αλλά δεν με πειράζει. Έχω μάθει να αγαπώ τον χαρακτήρα μου».

turner2.jpg


Η Σόφι Τέρνερ, η οποία δουλεύει από την εφηβεία της στην τηλεόραση, δήλωσε ότι βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση εξαιτίας κάποιων απρεπών ενεργειών ατόμων της βιομηχανίας. «Υπήρξαν στιγμές που αισθάνθηκα αμήχανα, αλλά καμία σχέση με τις ακραίες περιπτώσεις των σκανδάλων με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν».  

turner1.jpg

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ετοιμάζει έναν γάμο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με τον αρραβωνιαστικό της , Τζο Τζόνας. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ γιατί είναι πολύ προσωπική στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.


Ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1HD και Novacinema1 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ