TV & Media

Σουμάχερ: Μετακομίζει μόνιμα στην 26 εκ. έπαυλη στη Μαγιόρκα

Μαζί πάντα με μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωση του πρώην πρωταθλητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίκαελ Σουμάχερ
Μίκαελ Σουμάχερ / © EPA/DIEGO AZUBEL

Την Πρωτοχρονιά ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα κι αναρρώνει από το 2013 όταν και τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο 50χρονος Γερμανός πρώην πιλότος της Φόρμουλα και η οικογένειά του μετακόμισαν για τις γιορτές στην έπαυλή τους στη Μαγιόρκα. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ενημέρωσης η παραμονή στην ηλιόλουστη και πολυτελή έπαυλη θα συνεχιστεί.

Η αξία του εντυπωσιακού σπιτιού και οικοπέδου εκτιμάται στα 26 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει πισίνες, καταπράσινους κήπους, ελικοδρόμιο και θέα στη θάλασσα.

mallorca.jpg


Στο πλευρό του Σουμάχερ υπάρχει πάντα μια ομάδα ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που επιβλέπει και παρακολουθεί την ανάρρωσή του.

Γερμανικό περιοδικό έγραψε ότι στην έπαυλη βρίσκεται και ο Ραλφ Σουμάχερ, αδελφός του Μίκαελ και επίσης πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1.

Η γραμματέας του Σουμάχερ δήλωσε στο περιοδικό: «Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο - ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση».

Στις 6 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, αποκάλυψε στη Bild ότι τον επισκέφτηκε στην Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί από την τηλεόραση το GP του Ιντερλάγκος, στο οποίο ο Λιούις Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ