TV & Media

«Όταν δεν μιλούν για τα οπίσθιά μου, νομίζουν ότι κάνω όργια»

Η πρωταγωνίστρια του σεξουαλικού σκανδάλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο λύνει τη σιωπή της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ίνγκριντ Ολιβέιρα
Ίνγκριντ Ολιβέιρα/@ingrid.oliveira96/Instagram

Τα πράγματα στη θέση τους για το τι πραγματικά συνέβη λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το καλοκαίρι του 2016, αποφάσισε να βάλει η Ίνγκριντ Ντε Ολιβέιρα.

Η αθλήτρια των συγχρονισμένων καταδύσεων από τη Βραζιλία μπήκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν κατηγορήθηκε πως επιδόθηκε σε ερωτικές πράξεις με τον συμπατριώτη της και αθλητή της κωπηλασίας, Πέδρο Γκονσάλβες, την παραμονή του αγωνίσματός της.

Μπροστά στον σάλο που είχε ξεσπάσει, η ολυμπιακή επιτροπή της Βραζιλίας απέβαλε την Ίνγκριντ Ολιβέιρα, την ώρα που στα social media η «πιπεράτη» είδηση βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για αρκετές ημέρες.

Την ίδια στιγμή, όμως, η 20χρονη είχε μετατραπεί σε αντικείμενο του πόθου για εκατ. άνδρες ανά τον κόσμο και είδε το όνομά της να φιγουράρει στις λίστες με τις πιο ποθητές γυναίκες από τον χώρο του αθλητισμού.

Fake news ο μαραθώνιος άγριου σεξ

Μιλώντας στο «UOL Esporte», αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην πατρίδα της.

«Με παρενοχλούσε όλος ο κόσμος. Με πολιορκούσαν. Έλαβα πορνογραφικό υλικό, προτάσεις για σεξουαλικά προγράμματα -όχι στην τηλεόραση- και έχασα τη δουλειά μου. Τα media απ’ όλο τον κόσμο μού επιτέθηκαν, έγραψαν πράγματα που δεν έκανα. Όλα αυτά, επειδή είμαι γυναίκα και έκανα σεξ. Ήρθε η ώρα να πω ποια είμαι και τι έχω ζήσει» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια, ακόμα και σήμερα, 3,5 χρόνια μετά, τη σταματούν στον δρόμο και τη ρωτούν: «Είσαι η Ίνγκριντ από τους Ολυμπιακούς;».

«Νομίζουν ότι κάνω όργια»

Και πρόσθεσε με νόημα: «Και ήδη φαντάζομαι το τι έχει διαβάσει ο κόσμος για μένα: Μαραθώνιος άγριου σεξ, όργια και διαμάχη. Στον κόσμο αυτή η λέξη αρέσει, όταν μιλάνε για μένα: "διαμάχη". Αυτό, όταν δεν μιλάνε για τα οπίσθιά μου. Είχα 90.000 followers στο Instagram και τώρα έχω 250.000».

Αναφορικά με το σεξ που έκανε πριν από το μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού στη χώρα της, είπε:

«Πήγα τον Πέδρο Γκονσάλβες στο δωμάτιό μου. Όμως, όχι την παραμονή του αγώνα και δεν έμεινε όλο το βράδυ. Επίσης, δεν έδιωξα κανέναν από το δωμάτιο μου και δεν με απέβαλαν από τους Αγώνες. Είχα γνωρίσει τον Πέδρο στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Τορόντο, μέσω μόνο των social media.

» Στους Αγώνες γνωριστήκαμε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και στο τέλος θέλαμε κάτι παραπάνω. Πριν από την τελετή έναρξης μίλησα με τη συγκάτοικο μου για το αν μπορούσα να τον φέρω στο δωμάτιο και με άφησε».

Γεμάτο προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Και ξεκαθάρισε: «Δεν ήμουν η μόνη. Κι άλλοι το έκαναν στους Αγώνες… Έπρεπε να δείτε πόσα προφυλακτικά μοίρασαν στο Ολυμπιακό Χωριό. Τι τα ήθελαν; Για μπαλόνια; Ο Γιουσέιν Μπολτ πήρε μια κοπέλα χωρίς διαπίστευση στο δωμάτιο και άλλοι χρησιμοποιούσαν το Tinder για να φλερτάρουν».

«Όμως αυτά δεν διέρρευσαν. Ξέρω καλά ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Βασανίστηκα πολύ, αλλά αντιλήφθηκα ότι δεν είχα δίκαιη αντιμετώπιση» κατέληξε.     

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ