TV & Media

Γιατί αποκαλύφθηκε τώρα ότι ο Jacko ήταν παιδόφιλος;

«Απειλούσαν να με σκοτώσουν», λέει η πρώην καθαρίστρια του, Άντρια ΜακΜάνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάικλ Τζάκσον
Μάικλ Τζάκσον / © EPA/JOSHUA GATES WEISBERG

Στις αρχές του μήνα η πρώην καθαρίστρια στο ράντσο Neverland του Μάικλ Τζάκσον μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα είδε να κάνει ο θρύλος της ποπ με μικρά ανήλικα αγόρια. Παραδέχθηκε ότι είδε με τα μάτια της τις ανάρμοστες σχέσεις και επαφές του Jacko, τον οποίο χαρακτήρισε χωρίς κανέναν ενδοιασμό «παιδόφιλο».

Η συνέντευξη της Άντριαν ΜακΜάνους προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και απορίες. Η πλέον εύλογη απορία ήταν γιατί άργησε τόσο να μιλήσει δημοσίως για τον εκλιπόντα εργοδότη της. Κάποιοι αναρωτήθηκαν μήπως βρήκε έναν τρόπο να βγάλει χρήματα, σπιλώνοντας τη μνήμη του τραγουδιστή. 
 

Η ΜακΜάνους απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλές από ανθρώπους του Τζάκσον προκειμένου να μη βγει στην τηλεόραση. «Μου είχαν πει ότι θα έβγαινα να μιλήσω θα προσελάμβαναν έναν επαγγελματία εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να μου κόψει το λαρύγγι, και να πετάξει το πτώμα μου κάπου που δεν θα το έβρισκαν ποτέ».

Η πρώην καθαρίστρια του Τζάκσον επανέλαβε στην εκπομπή όσα είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, πριν από μερικές εβδομάδες, σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής απέναντι στους ανήλικους καλεσμένους του. 

«Τον είχα δει να χαϊδεύει και να φιλά αγοράκια, αλλά φοβόμουν να μιλήσω τότε εξαιτίας των απειλών. Είχε μια καλή πλευρά σαν άνθρωπος, αλλά είχε και μία σκοτεινή», είπε η 56χρονη. 

Στο μεταξύ κυκλοφόρησε από την HBO το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, στο οποίο οι δύο ενήλικες σήμερα, Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, αφηγούνται τη σεξουαλική κακοποίηση που ισχυρίζονται πως υπέστησαν ως παιδιά από τον Μάικλ Τζάκσον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ