TV & Media

Πώς «χτίζει» η Κέιτ Άπτον το υπέροχο κορμί της

Τι προπόνηση έχει επιλέξει για εκείνη ο προσωπικός της γυμναστής Μπεν Μπρούνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Άπτον
Κέιτ Άπτον / © instagram

Αν και πριν από λίγο καιρό έγινε μαμά, η Κέιτ Άπτον, με γυμναστική και σωστή διατροφή καταφέρνει να διατηρεί τις αναλογίες της στα μεγέθη όπου την ικανοποιούν. Εκείνη και τους θαυμαστές της επίσης.

Ο Μπεν Μπρούνο είναι ο προσωπικός της γυμναστής και ο άνθρωπος που τη βοηθάει να διατηρεί τη γραμμή της. Η Κέιτ ξεκίνησε να γυμνάζεται με χαλαρούς ρυθμούς οι οποίοι στην πορεία έγιναν πιο εντατικοί, ενώ πλέον αφιερώνει στο γυμναστήριο 1-2 ώρες την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Κάνει κυκλική προπόνηση με έμφαση στα βάρη ενώ αποφεύγει τις αερόβιες ασκήσεις.

#Repost @benbrunotraining・・・Working out on January 1st is a great way to set the tone for the year ahead. It appears @kateupton is on track for a great year. Me, not so much. We work out together a lot, but she carried the team today.

For best results I recommend matching your outfit to the weight.. #FitnessFriday @benbrunotraining

Η Κέιτ αν και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ήταν λιχούδα έχει καταφέρει να πειθαρχήσει με τα φαγητά που καταναλώνει και επιλέγει να τρώει πολλή πρωτεΐνη αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει περιορίσει τη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, γεγονός που την έχει βοηθήσει να βελτιώσει κατά πολύ την υγεία της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ