TV & Media

Οι τσάντες της Κάιλι Τζένερ κοστίζουν 1 εκ. δολάρια (video)

Και καταλαμβάνουν ένα ολόκληρο δωμάτιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάιλι Τζένερ
Κάιλι Τζένερ / © instagram

Η αδυναμία της Κάιλι Τζένερ στα ακριβά πράγματα δεν κρύβεται και ιδιαιτέρως στις τσάντες, για τις οποίες έχει μετατρέψει ένα δωμάτιο σε ντουλάπα για να τις αποθηκεύει, αλλά και να τις θαυμάζει.

Στη συλλογή της υπάρχουν τουλάχιστον 400 τσάντες κυρίως Hermes ( πολλές Birkin), Louis Vuitton, Chanel, Dior και Fendi. Οι περισσότερες απο αυτές είναι συλλεκτικές ή custom δημιουργίες.

options

Η ντουλάπα αυτή έχει κατασκευαστεί σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού της το οποίο δε χρησιμοποιούσε, οπότε φαντάζεστε το μεγάλο μέγεθος της. Μάλιστα, η ίδια η Κάιλι ξεναγεί τους θαυμαστές της στον μικρόκοσμο αυτό μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Kylie Jenner: My Purse Closet Tour

Αλλά η ντουλάπα της Κάιλι δεν είναι το μοναδικό δωμάτιο στο σπίτι της αφιερωμένο στο στυλ. Υπάρχει μία τεράστια ντουλάπα για τα casual καθημερινά ρούχα της. Έπειτα, έχει μια με τα αθλητικά της ρούχα που προορίζεται αποκλειστικά για ρούχα προπόνησης και έχει επίσης ένα δωμάτιο όπου οι στιλίστες έρχονται και φέρνουν συλλογές, ώστε να δοκιμάσει τα ρούχα.

Τέλος υπάρχει το ειδικά σχεδιασμένο fitting room. Εκεί τοποθετούνται τα πιο διάσημα κομμάτια της συλλογής της. Υπάρχουν τα φορέματα από το Met Gala, ειδικές δημιουργίες του Virgil Abloh για αυτής και μοναδικά σύνολα που φορέθηκαν σε μεγάλα events.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ