- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κούγιας απαντά στη Βατίδου για την κόρη τους (video)
Η επιστολή του γνωστού ποινικολόγου
Τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου πως ποτέ δεν θα άφηνε την κόρη της να πάει στο Next Top Model, την ανάρτησή της στο Instagram επί του θέματος και την κόντρα της με τον Νίκο Μουτσινά, ακολούθησε σήμερα μια επιστολή του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ο οποίος έχει τη γονική μέριμνα των δύο παιδιών τους.
Η επιστολή:
Όπως σας είναι γνωστό, στις 24/1/2001, σε ηλικία 50 ετών νυμφεύτηκα την Ευαγγελία Βατίδου.
Στις 9/3/2002 αποκτήσαμε τον γιο μας Χρήστο Κούγια και στις 20/1/2005 αποκτήσαμε την κόρη μας Μάιρα Κούγια.
Το Σεπτέμβριο του 2007 για λόγους, οι οποίοι δεν είναι δημοσιεύσιμοι, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με θέματα ηθικής, αλλά άλλα που δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και αφορούν εμέ και την πρώην σύζυγό μου λύθηκε ουσιαστικά ο γάμος μας.
Ακολούθησε μία ακραία και χωρίς τη δική μου αισθητική και συμμετοχή υπερπροβολή της μεταξύ μας αντιδικίας για ασυνήθιστο χρονικό διάστημα, την οποία χρησιμοποίησαν ανταγωνιστές μου και αντίδικοι των σημαντικών εντολέων μου (επιχειρηματιών, πολιτικών) για να πλήξουν την επαγγελματική μου εικόνα, γεγονός που ευτυχώς λόγω της βρεφικής τους ηλικίας δεν είχε κανένα αντίκτυπο στα δύο παιδιά μας.
Ταλαιπωρήθηκα δικαστικά για πολλά χρόνια για λόγους καθαρά οικονομικούς (διεκδίκηση τεραστίων ποσών διατροφών και τεραστίων ποσών για την περιουσία, την οποία είχα αποκτήσει προ του γάμου μου και μέρος της οποίας διεκδικούσε η πρώην σύζυγος μου) με τα γνωστά πρόσφατα νομικά αποτελέσματα εις βάρος της πρώην συζύγου μου. Σημειωτέον, ότι προ αυτού του γάμου μου ουδέποτε είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα προβολής (είτε θετικής, είτε αρνητικής) της προσωπικής μου ζωής και οποιαδήποτε προβολή μου προήρχετο μόνο λόγω της προβολής των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες αναλάμβανα.
Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάιρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ.
Έχοντας κι εγώ τη γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών μας θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να τονίσω τα εξής:
Και τα δύο παιδιά μας είναι δυο πολύ σοβαρά – ταπεινά παιδιά με εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις στο δυσκολότερο σχολείο της ελληνικής επικράτειας.
Η κόρη μας Μάιρα είναι και πρόεδρος της τάξεώς της.
Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου.
Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.
Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε.
Παρακαλώ αυτή η τοποθέτησή μου να δημοσιοποιηθεί και να κλείσει αμέσως το θέμα εδώ.
Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου.
Αθήνα, 11/02/2019
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξης Κούγιας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.