TV & Media

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε την επιμέλεια της κόρης του από την Σεϊμά

Ο Mr Survivor παντρεύτηκε στο Σεν Τροπέ, χώρισε έναν χρόνο μετά και σκοτώνεται με την πρώην στα δικαστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ατζούν Ιλιτζαλί - Σεϊμά Σουμπασί - Μελίσα Ιλιτζαλί
Ατζούν Ιλιτζαλί - Σεϊμά Σουμπασί - Μελίσα Ιλιτζαλί

Μία ακόμη βόμβα έσκασε την Πέμπτη για τον  Mr Survivor, κατά κόσμον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο ζάμπλουτος Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, παντρεύτηκε πέρυσι έπειτα από επτά χρόνια σχέσης την κατά πολλά χρόνια μικρότερή του 27χρονη Σεϊμά Σουμπασί. Το ζευγάρι, μόλις έναν χρόνο μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με δύο πανάκριβες τελετές, εκ των οποίων η μία στο Σεν Τροπέ, χώρισε και μάλιστα με πολύκροτο τρόπο, αφού η Σεϊμά δεν άντεχε άλλο τις απιστίες του Ατζούν.

Το διαζύγιο, συναινετικό, βγήκε εύκολα και με κοινή ανακοίνωσή τους στον Τύπο αμφότεροι επιβεβαίωναν το καλό κλίμα μεταξύ τους, ενώ η είδηση πως στη Σεϊμά εκδικάστηκε μηνιαία διατροφή ύψους 21.000 ευρώ ζάλισε. Μοναδικός όρος για την καταβολή της ήταν η Τουρκάλα καλλονή να μην ξαναπαντρευτεί ποτέ.

Σήμερα, έσκασε μια νέα είδηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της Σουμπασί, η επιμέλεια της κόρης τους Μελίσας, δίνεται στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η ανακοίνωση της Σεϊμά Σουμπασί:

Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου

Κατόπιν της απόφασης σχετικά  με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. 

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την  κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία. 

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.

Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος

Σεϊμά Σουμπασί

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ