TV & Media

Οι προκλητικές φωτογραφίες της Ζόι Κράβιτζ και το σχόλιο του μπαμπά Λένι

«Ρέει στην οικογένεια»

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zoe_kravitz.jpg
© IMDB

Η ηθοποιός Zoë Kravitz (Big Little Lies) είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Rolling Stone ήδη από τον Οκτώβριο, αλλά η ίδια μοιράστηκε κάποιες από τις φωτογραφίες της με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μόλις πριν μερικές μέρες. Όλες δέχτηκαν χιλιάδες σχόλια, αφού η Zoë δεν δίστασε να ποζάρει σε όλες topless, αλλά και να κατεβάσει το παντελόνι της λίγο πιο κάτω απ’ το συνηθισμένο.





Ωστόσο, πιο πολύ από το γυμνό της σώμα, αλλά και από τα σχόλια των ακολούθων της για αυτό, τα βλέμματα τράβηξε το χιουμοριστικό σχόλιο του πατέρα της, Lenny Kravitz. Συγκεκριμένα, τις εντυπώσεις έκλεψε το σχόλιο του τραγουδιστή: «Ρέει στην οικογένεια», το οποίο μπορούμε να υποθέσουμε ότι έκρυβε ένα διττό υπονοούμενο.



Από τη μία, το μυαλό μας πηγαίνει στο προφανές, δηλαδή στη μητέρα της Zoë, ηθοποιό Lisa Bonet (Cosby Show), η οποία το 1988 φωτογραφήθηκε επίσης για το Rolling Stone φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο και όντας δύο μηνών έγκυος. Από την άλλη, ο Lenny πιθανότατα αναφερόταν και στο ατυχές δικό του περιστατικό το 2015, όταν κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στη Στοκχόλμη έκανε μία απότομη κίνηση, με αποτέλεσμα το παντελόνι του να σχιστεί και να ανακαλύψουμε ότι δεν του πολυαρέσει να φοράει εσώρουχο.



Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στο περιοδικό αναφέρθηκε στο ότι την κάνει χαρούμενη το γεγονός πως έχει καταφέρει να έχει όση ακριβώς διασημότητα χρειάζεται, ώστε να βρίσκει δουλειές σε σειρές και ταινίες, παραμένοντας την ίδια στιγμή σχετικά ανώνυμη, ενώ σχολιάζοντας την οικογένειά της ανέφερε: «Υπάρχει αυτό το πράγμα με την οικογένεια Kravitz, που κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν ότι είμαστε τρομερά χαλαροί και σοβαροί και αυτό πάντα με κάνει να γελάω, γιατί είμαστε κάποιοι από τους πιο χαζοβιόληδες ανθρώπους στον πλανήτη». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ