TV & Media

Απέσυρε η Ρία Αντωνίου την καταγγελία για βιασμό από τον Ψωμόπουλο;

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρία Αντωνίου
Ρία Αντωνίου © instagram.com/riaantonioy/

Μετά τις κοινές τους φωτογραφίες σε νυχτερινό κέντρο πριν από μία εβδομάδα, τώρα, δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αναφέρει ότι η Ρία Αντωνίου αποσύρει την καταγγελία που είχε υποβάλει για βιασμό από τον σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα,  ακόμη και οι δικηγόροι τους προσπαθούν να μαντέψουν σε ποια φάση βρίσκονται μέρα με τη μέρα. Τη Δευτέρα,  σύμφωνα με τον συνήγορο της Ρίας Αντωνίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού με την πελάτισσά του προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία της μήνυσης και τις επόμενες κινήσεις τους. 

Η 31χρονη λέει πως  «ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που έζησα όμως τώρα είμαι σε καλύτερη φάση. Πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας. Μας συνδέει μια σχέση φιλική. Θα αποσύρω τη μήνυση  έτσι ώστε να κλείσει αυτή η υπόθεση που ήταν πολύ ψυχοφθόρα και για τους δύο».        

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα η εφημερίδα Espresso είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τους δυο τους να διασκεδάζουν στο Αθηνών Αρένα, με τον Αντώνη Ρέμο να σχολιάζει: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε»!

Αμέσως, κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου. Μάλιστα για αρκετή ώρα, οι δυο τους αντάλλασσαν χάδια και φιλιά στα πεταχτά.

Όμως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί. Άτομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ πίσω τους στέκονταν δικοί τους άνθρωποι, προκειμένου να τους προφυλάσσουν από ανεπιθύμητα «κλικ».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε.

Η κοινή βραδινή έξοδός τους έγινε μόλις 11 ημέρες μετά την καταγγελία της καλλονής για ξυλοδαρμό και βιασμό από τον επιχειρηματία. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου το μοντέλο, που κάνει καριέρα στην ιταλική τηλεόραση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και κατήγγειλε τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο διατηρούσε πολύμηνη σχέση, για βιασμό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου ο σύντροφός της εξαγριώθηκε από την απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι! Ομως, εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο Ψωμόπουλος να ηρεμήσει και να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην απόφασή της περί χωρισμού και εκείνος, όπως ισχυρίστηκε η Αντωνίου, εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν κατάφερε να του αντισταθεί και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Μετά την καταγγελία η ξανθιά καλλονή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, κατά την οποία διαπιστώθηκαν σημάδια ξυλοδαρμού, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Μάλιστα, η Αντωνίου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, εμμένοντας στα περί βιασμού της. Από την πλευρά του, ο Ψωμόπουλος με επιστολή του προς τα ΜΜΕ αρνήθηκε τα πάντα και τη διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε υπήρξε βιασμός, αλλά ότι έκαναν σεξ. Μάλιστα, τόνιζε ότι θα τη συγχωρήσει σε περίπτωση που αντιληφθεί το λάθος της και ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ