TV & Media

Ένα υπέροχο αγοράκι σπάει τα στερεότυπα της μόδας και γίνεται ο νέος σταρ του instagram (εικόνες, video)

Το αγόρι έφτασε μέχρι την εβδομάδα μόδας όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Farouk James
Farouk James / © instagram

Τα μακριά, σγουρά μαλλιά του έχουν κάνει τον 7χρονο Φαρούκ Τζέιμς, μοντέλο από το Λονδίνο, τον νέο σταρ του instagram. Το αγόρι έφτασε μέχρι την εβδομάδα μόδας όπου τράβηξε όλα τα βλέμματα, ενώ η παρουσία του εκεί, επαγγελματικά, είναι μια επιτυχία που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα επαγγελματίες.

 

«Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα στο Facebook που εκφράζουν την αγάπη τους. Όλα επισημαίνουν πόσο όμορφο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να τον αγαπάς γι′ αυτό που είναι. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην περίπτωση των αγοριών. Μπορεί ο καθένας να έχει ό,τι μαλλιά θέλει, κοντά, μακριά ή οτιδήποτε», είπε η μητέρα του μικρού, Μπόνι, στο INSIDER.

H ίδια είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των φωτογραφιών και τα posts που ανεβαίνουν στα social media. Φυσικά είναι και αυτή που φροντίζει τα μαλλιά του μικρού, μια διόλου εύκολη δουλειά.

«Ο Φαρούκ από τότε που γεννήθηκε είχε πολλά μαλλιά. Είναι χαρακτηριστικό πως και από το υπερηχογράφημα που είχα κάνει όταν ήμουν έγκυος, οι γιατροί αμέσως με ενημέρωσαν πως το παιδί μου θα αποκτήσει πολλά μαλλιά», συμπλήρωσε.

Από την ηλικία των έξι μηνών, ο Φαρούκ γράφτηκε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Όπως σημειώνει η Μπόνι, σε πολλούς δεν αρέσει αυτό το άφρο στιλ στα μαλλιά του, αφού θυμίζει κορίτσι.

«Σήμερα οι άνθρωποι προσπαθούν πολύ να αποκτήσουν μαλλιά σε αυτό το μήκος και είναι όλο και περισσότερες οι εταιρείες μόδας που επικροτούν αυτή την εμφάνιση καθώς στόχος τους είναι να πληρώνουν μοντέλα με ιδιαίτερο στιλ», τονίζει η Μπόνι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ