TV & Media

Συγκλονίζει η Άννα από το GNTM: Η μάνα μου με παράτησε, ο πατέρας μου με χτυπούσε - Μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο (video)

«Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πρωτόγνωρο ξέσπασμα της Ειρήνης Ερμίδου προς τους followers της

Συγκλονιστική είναι η ιστορία ζωής της Άννας Ραφαέλας Μπεζάν, που τη γνωρίσαμε από το Greece's Next Top Model. Η 20χρονη Άννα είχε καταφέρει να περάσει στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, αλλά όχι να μπει στο σπίτι.

Θυμηθείτε την οντισιόν της:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για τη μικρή Ελεωνόρα

Το μοντέλο μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τα πολύ δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η μητέρα της την εγκατέλειψε λίγα 24ωρα μετά τη γέννησή της και ο πατέρας της ήταν πολύ βίαιος. Μάλιστα, όταν μια μέρα πήγε στο σχολείο χτυπημένη, η δασκάλα κάλεσε τον εισαγγελέα, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.

«Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα. Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα» εξολολογείται. 

«Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μπεζάν.

Thestival.gr Γυναίκα σε Θεοδωράκη για Μακεδονία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ