TV & Media

Όλοι παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα του οσκαρικού «The Favourite» του Γ. Λάνθιμου

Τη βραδιά άνοιξε ο σκηνοθέτης με έναν συγκινητικό λόγο

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki.jpg

Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «The Favourite» (Η Ευνοούμενη). O κινηματογράφος Odeon Όπερα κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που οι κριτικοί έχουν αποθεώσει παγκοσμίως.

253871.jpg

253849.jpg
Γιώργος Λάνθιμος

Η ταινία που είναι υποψήφια για 10 Όσκαρ® και έχει σαρώσει υποψηφιότητες και βραβεία, χειροκροτήθηκε θερμά από το ελληνικό κοινό. Ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά έδωσε και η σύντομη αλλά συγκινητική ομιλία του Γιώργου Λάνθιμου στο κοινό ο οποίος είπε: «Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή την προβολή. Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί όπως οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε, ήταν η κηδεία του πατέρα μου. Αλλά αν ξέρω κάτι γι' αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος και αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά».

253852.jpg
Τάσος Μπουλμέτης, Χρήστος Μήτσης, Κατερίνα Κασκανιώτη (Pay TV Executive Director της Forthnet)

253850.jpg
Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Πράσινος, Κωστής Μαραβέγιας

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών και του θεάματος μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Τάσος Μπουλμέτης, η Εύα Νάθενα, η Φένια Κοσοβίτσα, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί άλλοι.

253861.jpg
Γεώργιος Καμίνης, Αδαμαντία Αναγνώστου

253867.jpg
Φαίη Μπέη

253855.jpg
Μαρία Σολωμού

253865.jpg
Τζένη Μπαλατσινού

253866.jpg
Βιβή Μπασινά, Βάσω Στασινού, Αμαλία Κυπαρίση

253862.jpg
Εύα Νάθενα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Έλενα Σκουλά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ