TV & Media

Η πιο απρόσμενη κοντινή φωτό της Μέγκαν Μαρκλ

Η Κάρεν Ανβίλ, μια απλή θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας, τράβηξε τις πιο αυθόρμητες και χαριτωμένες φωτογραφίες της Δούκισας του Σάσεξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © Stephen Pond / Getty Images / ideal images

Η Κάρεν Ανβίλ, μια 40 χρονη γυναίκα από το Νόρφολκ, η οποία  ζει με την κόρη της, ήταν εκείνη που τράβηξε το 2017 την  καλύτερη φωτογραφία των πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, έξω από την Εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, για την Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντρινγχαμ. Μάλιστα από τα δικαιώματα της φωτογραφίας κέρδισε 40.000 λίρες.

meghan.jpg
Karen Anvil (@Anvilius)

Ως φαίνεται επί ένα χρόνο η Κάρεν προετοίμαζε το επόμενο "χτύπημά" της. Μερικές ακόμη φωτογραφίες, που βάζουν τα γυαλιά στους επαγγελματίες, στο ίδιο μέρος.  Στην εκκλησία όπου πρίγκιπες και δούκισσες βρέθηκαν για να τιμήσουν τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄, στη λειτουργία των Χριστουγέννων.

Καθώς τα δύο ζευγάρια προσπαθούσαν να διαψεύσουν με τα χαμόγελα και την καλή τους διάθεση τις φήμες που τους θέλουν στα μαχαίρια, η Κάρεν ήταν και φέτος στη σωστή θέση. Όχι μόνο για να τραβήξει τους τέσσερις μαζί ή ανά ζευγάρι χώρια, αλλά για να βγάλει και αυθόρμητες πόζες από τη Δούκισσα του Σάσεξ, που έδειχνε αιφνιδιασνένη, όπως και το πιο απρόσμενο και... αποκαλυπτικό κοντινό καρέ της Μέγκαν Μαρκλ.

meghan1.jpg
© Karen Anvil (@Anvilius)

Η Κάρεν, μάλιστα, αποκάλυψε και το σύντομο διάλογο που είχε με την Μέγκαν «Συγχαρητήρια για το μωρό» είπε στην δούκισσα του Σάσεξ για να λάβει το ευχαριστώ της και ακολούθως τη ρώτησε αν είναι ενθουσιασμένη. «Ναι, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι», της απάντησε, πιάνοντας την κοιλιά της. Η Κάρεν Ανβίλ της είπε ακόμη να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και ότι το να είσαι μητέρα είναι το καλύτερο συναίσθημα με την Μέγκαν Μαρκλ να χαμογελά ευχαριστημένη και να συνεχίζει. 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ