TV & Media

Η σέλφι των Χάιντι Κλουμ και Ζιζέλ Μπούντχεν με τα 100 χιλ. likes

Οι δυο τους ξαπλωμένες στο κρεβάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zizel.jpg

Οι καλές φίλες και σούπερ μοντέλα, Χάιντι Κλούμ 45 ετών και Ζιζέλ Μπούντχεν στα 38, δημοσίευσαν μια σέλφι που αγκάλιασαν κατά χιλιάδες οι θαυμαστές τους. Οι δυο τους φωτογραφίζονται ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι,  για την προώθηση του νέου βιβλίου της Ζιζέλ, με τίτλο «Lessons: My Path to a Meaningful Life». 

I am excited to share that my book will be released October 2nd!  Writing this book was a transformative and intense process for me. Uncovering stories deep inside of me made me feel vulnerable and emotional, but through facing my shadows and insecurities

«Ιστορίες για λίγο πριν τον ύπνο με τη Ζιζέλ», έγραψε η Κλούμ στη λεζάντα της φωτογραφίας, προσθέτωντας τα χασταγκ #beautyfromtheinsideout , #theoneandonly και #family. 

Bedtime Stories with @gisele ?❤️ #beautyfromtheinsideout #theoneandonly #family

Η βιογραφία της Μπούντχεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες της καριέρας της, καθώς και άγνωστα στοιχεία του γάμου της με τον σταρ του NFL, Τόμ Μπρέιντι, 41 ετών, με τον οποίο έχουν δυο παιδιά. Μάλιστα, το μοντέλο δήλωσε πρόσφατα ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την πασαρέλα. «Νομίζω ότι θα αποσυρθώ μόνο την ημέρα που θα πεθάνω. Γιατί μου αρέσει πολύ να δουλεύω, να δημιουργώ», είπε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ