TV & Media

Miss Universe: Η Μiss USA κορόιδεψε υποψήφιες επειδή δεν μιλούν αγγλικά (video)

Σάλος αντιδράσεων στον διαγωνισμό ομορφιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
miss.jpg

Η κάτοχος του τίτλου Miss ΗΠΑ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από βίντεο στα οποίαεμφανίζεται να κοροϊδεύει υποψήφιες για τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe επειδή δεν μιλούν καλά αγγλικά

Σε ένα από τα βίντεο, η Sarah Rose Summers σχολιάζει την υποψήφια από το Βιετνάμ, H' Hen Nie.«Είναι τόσο χαριτωμένη και προσποιείται πως μιλάει τόσο καλά αγγλικά. Μετά της κάνεις μια ερώτηση αφού έχει προηγηθεί μια ολόκληρη συζήτηση μαζι της και...» λέει η Summers και μετά παίρνει ένα μπερδεμένο βλέμμα μιμούμενη την Nie.

Σε άλλο βίντεο η Miss ΗΠΑ αναφέρεται στη Miss Καμπότζη λέγοντας «είναι εδώ και δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και ούτε ένας άλλος άνθρωπος δε μιλάει τη γλώσσα της. Μπορείτε να το φανταστείτε; ».

Όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σάλος στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί κατηγόρησαν την Miss HΠΑ για ξενοφοβία, ένω άλλοι σημείωσαν ότι συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό που διεξάγεται σε μία χώρα (σ.σ. Ταϊλάνδη) όπου τα αγγλικά δεν είναι η κύρια γλώσσα.

Μετά τον σάλο η Summers αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη: «Ο διαγωνισμός Miss Universe είναι μια ευκαιρία για γυναίκες από όλον τον κόσμο να γνωρίσουν η μία την κουλτούρα, τις εμπειρίες και τις απόψεις της άλλης. Σε μια στιγμή που πρόθεση μου ήταν να δείξω το θαυμασμό μου για το θάρρος που έχουν κάποιες από τις άλλες υποψήφιες είπα κάτι που τώρα συνειδητοποιώ πως μπορεί να εκληφθεί ως έλλειψη σεβασμού. Ζητώ συγγνώμη. Η ζωή μου, οι φιλίες μου και η καριέρα μου περιστρέφονται γύρω από το να είμαι αλληλέγγυα στους άλλους και να συμπάσχω μαζί τους. Δεν θα είχα ποτέ πρόθεση να πληγώσω τον άλλο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ