TV & Media

Άννα Κυριακού: Πού χάθηκε η θεία Μπεμπέκα από τις Τρεις Χάριτες;

Σχεδόν 30 χρόνια μετά τη σειρά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
harites.jpg

Η Άννα Κυριακού θα είναι πάντα η αγαπημένη θεία της μικρής οθόνης που έκανε τα μπάνια της στον Ωρωπό και ήταν η φωνή της λογικής για την Όλγα, την Ειρήνη και τη Μαρία.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά τις «Τρεις Χάριτες» η Άννα Κυριακού μιλά για τη σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό: «Αλλιώς, δεν θα με θυμόταν κανείς. Ήταν μια πολύ ωραία σειρά, με αξιοπρέπεια. Δεν υπήρχε βωμολοχία και κυρίως είχε κείμενο με χιούμορ».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso» η κ. Κυριακού μίλησε για η σχέση της με τις τρεις πρωταγωνίστριες. «Αξιολάτρευτες, αλλά δυστυχώς δεν βρισκόμαστε πλέον εδώ και πολλά χρόνια. Το επάγγελμά μας το έχει αυτό. Κάνουμε μια σειρά και μετά εξαφανιζόμαστε μεταξύ μας. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε μοναχικά όντα. Για μένα θα ήταν ευτυχία μια μέρα να ανοίξει η πόρτα και να μπουν “οι τρεις χάριτες” μέσα στο σπίτι μου. Μακάρι να συμβεί!».

Τέλος εξήγησε γιατί αποσύρθηκε: «Δεν είχα κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση για να παίξω. Διάλεγα τους ρόλους και τα έργα με πολύ αυστηρά κριτήρια».

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς στις Τρεις Χάριτες

Σοκαριστικό! Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της Ελένης Καστάνη ενώ εκείνη κοιμόταν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ