TV & Media

«Εμπάργκο» της Κίρα Νάιτλι στην Disney - Ποιες ταινίες δεν μπορεί να δει η κόρη της (video)

Ο φεμινισμός της μαμάς δεν ταιριάζει με το ζήσαμε εμείς καλά και οι πριγκίπισσες καλύτερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20171421.jpg
© EPA/WILL OLIVER

Μπορεί η Κίρα Νάιτλι να πρωταγωνιστεί στην ταινία της Disney «Ο Καρυοθραύστης», αλλά η μικρή της κόρη δεν επιτρέπεται να δει στο σπίτι ταινίες με πρίγκιπες και πριγκίπισσες γιατί η μαμά διαφωνεί με το πνεύμα και το μήνυμα των εν λόγω ταινιών. Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε στο τηλεοπτικό σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις ποιες ταινίες της Disney και γιατί είναι απαγορευμένος καρπός για την Έντι.

Για παράδειγμα η ταινία «Σταχτοπούτα» του 1950 είναι ανάμεσα στις απαγορευμένες διότι «η ηρωίδα περιμένει μέχρι να έρθει το πλούσιο βασιλόπουλο για να τη σώσει».  «Όχι», λέει η Νάιτλι, «Μόνες σας πρέπει να σώσετε  τους εαυτούς σας», προσθέτει.

Keira Knightley's Daughter Has a Wild Ambition for When She Grows Up


Η 33χρονη ηθοποιός πρόσθεσε: «Και η 'Μικρή Γοργόνα' είναι απαγορευμένη παρόλο που μου αρέσει. Δηλαδή μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια, αλλά μη δώσετε και τη φωνή σας για έναν άνδρα».

Πάντως, η Βρετανίδα απέφυγε να προσβάλει την οικοδέσποινά της και διευκρίνισε ότι της αρέσει πολύ το «Finding Dory», στο οποίο βέβαια η ΝτεΤζένερις χαρίζει τη φωνή της. Άλλες αγαπημένες παιδικές ταινίες στο σπίτι της Νάιτλι είναι το «Frozen» και η «Βαϊάνα».

Όσο για τις προσδοκίες της σχετικά με την κόρη της, η ηθοποιός είπε ότι καμία επαγγελματική διαδρομή δεν απαγορεύεται. «Θα την υποστηρίξω σε οτιδήποτε θέλει να κάνει».

Η ταινία «Καρυοθραύστης» κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ