TV & Media

Η χαρά της μητρότητας δεν κρύβεται - Η Μέγκαν αγκαλιάζει τον νέο της φίλο με σύνδρομο down Λιουκ (εικόνες, video)

Και η τρυφερή στιγμή που κρατά την ομπρέλα για να μην βραχεί ο Χάρι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
hugs1.jpg
© PA

Έναν καινούργιο φίλο απέκτησαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας τους στην Αυστραλία. Ο νέος φίλος της Μέγκαν και του Χάρι λέγεται Λιουκ Βίνσεντ, είναι πέντε ετών και ζει στην πληγείσα από την ξηρασία περιοχή Dubbo της βορειοδυτικής Νέας Νότιας Ουαλίας.

Ο μικρός τρισευτυχισμένος που είδε από κοντά τον Χάρι και την Μέγκαν έτρεχε από την μια αγκαλιά στην άλλη. Ο Λιουκ χάιδεψε τα γένια του πρίγκιπα, ανακάτεψε τα μαλλιά του και στη συνέχεια έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια στην Μέγκαν. Όλα αυτά έγιναν στο αεροδρόμιο του Dubbo όπου πλήθος παιδιών με σημαιάκια υποδέχτηκαν με επευφημίες και χειροκροτήματα το βασιλικό ζεύγος.

Prince Harry's Hair Fascinates Adorable Dubbo Schoolboy | Studio 10


Ο μικρός Λιουκ που έχει σύνδρομο down ενθουσιάστηκε με το χρώμα των μαλλιών και τα γένια του πρίγκιπα Χάρι σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου.

hugs4.jpg

hugs5.jpg

«Πρώτα τον αγκάλιασε η Μέγκαν και μετά ο Χάρι γονάτισε για να του μιλήσει και ο Λιουκ δεν του άφησε πολλές επιλογές. Ο Λιουκ λατρεύει τον Άγιο Βασίλη που έχει γένια. Όταν είδε τα γένια του Χάρι ξετρελάθηκε», είπε η διευθύντρια.

hugs2.jpg

hugs3.jpg


Η βροχή, η ομπρέλα και η Μέγκαν

Μια ακόμη τρυφερή στιγμή χάρισε η Μέγκαν Μαρκλ σε όσους βρέθηκαν στην περιοχή Dubbo για να δουν από κοντά τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κράτησε την ομπρέλα μέχρις ότου ο πρίγκιπας Χάρι να τελειώσει την ομιλία προς τους χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να δουν το πριγκιπικό ζεύγος.

Το παράδοξο είναι, δε, ότι η ομιλία του Χάρι ήταν αφιερωμένη στην ξηρασία που ταλαιπωρεί τη συγκεκριμένη περιοχή.

"You are the salt of the earth – honest, hardworking and as tough as they come.And that resilience, sense of humour and commitment to the land are the qualities that make you unique. You are the backbone of this country." — Thank you to everyone that ca
«Είστε το αλάτι της Γης - ειλικρινείς και εργατικοί. Και αυτή η αυταπάρνηση, η αίσθηση του χιούμορ και η πίστη στη γη είναι οι αξίες που σας κάνουν μοναδικές. Είστε η ραχοκοκαλιά αυτής της χώρας. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μέσα στη βροχή για να συναντήσετε τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ» αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του παλατιού του Κένσιγκτον.

Meeting the teams at Dubbo College — where The Duke and Duchess of Sussex learned more about their work to improve life skills and employment prospects for Indigenous men, and reduce barriers keeping Indigenous female students from completing their educat

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ