- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άζια Αρτζέντο: Λένε ότι σκότωσα τον Μπουρντέν - Τον απάτησα, με απάτησε κι εκείνος (video)
Η Ιταλίδα ηθοποίος μιλά για την σχέση της με τον Άντονι Μπουρντέν και περιγράφει πώς έμαθε για το θανατό του
Απαντήσεις σε όσους την κατηγορούν ότι οδήγησε στον θάνατο τον σύντροφό της Άντονι Μπουρντέν επειδή τον απάτησε έδωσε σε συνέντευξή της στην Daily Mail η Άζια Αρτζέντο.
Η Ιταλίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι και ο Μπουρντέν την είχε απατήσει και μιλώντας για την σχέση τους είπε: «Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Ήταν ένας άντρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλέπαμε ο ένας τον άλλο απολαμβάναμε πραγματικά την παρέα. Αλλά δεν είμαστε παιδιά. Είμαστε ενήλικες».
Συνεχίζοντας είπε: «Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα. Λένε ότι τον σκότωσα... Το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος χρειάζεται έναν λόγο. Θα ήθελα να βρω κι εγώ ένα λόγο, επίσης. Δεν βρίσκω».
Αν και δεν κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατό του, η Αρτζέντο είπε ότι νιώθει κάποιες ενοχές. «Νιώθω απαίσια για το γεγονός ότι είχε τόσο πόνο μέσα και δεν τον μοιράστηκε», είπε. «Δεν το κατάλαβα. Και για αυτό θα νιώθω ένοχη για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Η Αρτζέντο ήταν μαζί με τον διάσημο σεφ και παρουσιαστή τα τελευταία δύο χρόνια. Η ίδια περιέγραψε και πως έμαθε για τον θάνατό του. «Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ του. Και ήταν πολύ γρήγορο. Μου είπε απλά "ο Άντονι αυτοκτόνησε". Και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να κλάψω. Και μετά άρχισα να ουρλιάζω.
Η πρώτη αντίδρασή ήταν να νιώσει θυμό απέναντί του επειδή εγκατέλειψε τα παιδιά της, είπε αναφερόμενη στην 17χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της. Ο Μπουρντέν είχε και μία 11χρονη κόρη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.