- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάππου προς πάππου ο αλκοολισμός στην οικογένεια Άφλεκ
Τι λέει ο Κέισι για τον αδελφό του Μπεν που εισήχθη ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης
Για τον αδελφό του Μπεν και τη μάχη που δίνει κατά του αλκοολισμού μίλησε ο ηθοποιός Κέισι Άφλεκ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ΕΤ με αφορμή την προώθηση της ταινίας The Old Man & the Gun.
«Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του, γι' αυτό πιστεύω ότι για τα παιδιά του και για τη μαμά τους και τον ίδιο προσπαθεί να το δουλέψει και να τα συνδυάσει», εξηγεί ο Κέισι σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Μπεν «ερχόμαστε από μια μακρά περίοδο στον αλκοολισμό».
«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός και είναι νηφάλιος τα τελευταία 30 χρόνια», είπε ο 43χρονος ηθοποιός. «Ο Μπεν προσπαθεί να τα βάλει τα πράγματα μαζί και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει. Έχει τα χρήματα και τον χρόνο, ευτυχώς, για να πάρει τον χρόνο του και να οδηγηθεί σε μία καλή κατάσταση».
Τον περασμένο μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Μπεν μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, την ώρα που τον οδηγούσε σε κλινική αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με το ΕΤ η Τζεν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να αφιερωθεί ο Μπεν στην αποτοξίνωσή του.
Πάντως, ο Κέισι είπε ακόμα ότι είναι δύσκολο για τον αδελφό του να βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης και σε κάθε του κίνηση να τον κυνηγάνε οι κάμερες. «Δεν τον ζηλεύω γι' αυτό. Είδα τον πατέρα μου να παλεύει με αυτό για πολλά χρόνια και κανείς δεν τον ακολουθούσε με κάμερες, δεν είναι ωραία εικόνα, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν είναι κάτι για το οποίο να ντρέπεται».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.