TV & Media

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του

Η ίδια τα φορτώνει στον σκύλο του ζευγαριού...

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maxresdefault.jpg
© Youtube

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα Mirror, άλλο ένα τρελό περιστατικό προστέθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν μαζί Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ, μέχρι το διαζύγιό τους. 

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2016 και έπειτα από έναν έντονο καβγά του ζευγαριού, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε αργήσει δύο ώρες στο πάρτι των 30ων γενεθλίων της, με τα αντίποινα να μην τα περιμένει κανείς.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η 32χρονη σήμερα Χερντ αφόδευσε στο κρεβάτι τους, όταν βρέθηκε μόνη στο σπίτι, κάτι που έγινε αντιληπτό την επόμενη μέρα από την οικιακή βοηθό. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν μάλιστα πως υπάρχουν και φωτογραφικές αποδείξεις για ό,τι συνέβη το επίμαχο βράδυ.

Η πλευρά της Χερντ, πάντως φαίνεται να μην αποδέχεται τις κατηγορίες και να τα φορτώνει όλα στον σκύλο τους, τον Μπου και το εντερικό του πρόβλημα: «Ο Μπου έχει εντερικό πρόβλημα. Δεν ήταν κάτι που έγινε επίτηδες. Συμβαίνει με τα ζώα. Η κυρία Χερντ δεν θέλει να εμπλακεί σε τέτοιες ανοησίες» ήταν η απάντηση της πλευράς της ηθοποιού στη Mirror.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ