TV & Media

Όσα είδαμε στα MAD VMA 2018

Λαμπερές παρουσίες και εκρηκτικά ντουέτα έκαναν τη βραδιά αξέχαστη

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kentriki.jpg
Ελένη Φουρέιρα / ©Studio Panoulis

Για άλλη μια φορά, τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας show biz ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας συναρπαστικά shows και μοναδικά live acts στα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s™. Πάνω από 10,000 θεατές γέμισαν το Tae Kwon Do στο Φάληρο αποθεώνοντας το μεγαλύτερο line up ελλήνων καλλιτεχνών.

Η λαμπερή γιορτή της μουσικής –η 15η κατά σειρά- ξεκίνησε γύρω στις 7μμ με τον The Prince Karma σε ένα live DJ set και την ΕΜ.ΜΑ να «προθερμαίνουν» τον κόσμο που είχε κατακλύσει το στάδιο από νωρίς. Άλλωστε η πρώτη εμφάνιση της νικήτριας της καρδιάς μας στη Eurovision, Ελένης Φουρέιρα αλλά και η αποκλειστική επίσκεψη του boy band-φαινόμενο από τη Σκανδιναβία, Marcus&Martinus, είχαν μετατρέψει το event σε sold out από τις πρώτες σχεδόν μέρες. 

246476.jpg

Γύρω στις 9μμ ο μοναδικός οικοδεσπότης Θέμης Γεωργαντάς, έδωσε με τον Θοδωρή Μαραντίνη το σύνθημα Get Ready To Play και το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε! Ο frontman των ONIRAMA με τη σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου –για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής- και όλα τα μέλη της μπάντας απογείωσαν το soundtrack της καμπάνιας της Coca-Cola, «Κλείσε τα μάτια».

246364.jpg

Ο φετινός νικητής του Dancing With The Stars, Βαγγέλης Κακουριώτης ανέβηκε επί σκηνής με την πολυτάλαντη Μαίρη Συνατσάκη, για να ερμηνεύσουν τις «Κατάλληλες Προϋποθέσεις». Στη συνέχεια ο Stan με τον Πέτρο Ιακωβίδη παρουσίασαν ένα εκπληκτικό medley των επιτυχιών τους, δίνοντας τη σκυτάλη στους The Players, τους Kings και τη Shaya που ξεσήκωσαν το κοινό. Ο Claydee με την Κατερίνα Στικούδη ανέβασαν τον παλμό με το Dame Dame και ο χορός συνεχίστηκε με τον Κωνσταντίνο Κουφό και τη Naya που διασκεύασαν το «Τι κι αν σε πήρα σοβαρά». Η Μελίνα Ασλανίδου με την Demy τραγούδησαν «Αν σ’αρνηθώ αγάπη μου», ενώ οι Onirama συνάντησαν επί σκηνής τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Το στάδιο πήρε φωτιά με την Ελένη Φουρέιρα και τους 719 στο νέο της hit «Καραμέλα». Η Πέγκυ Ζήνα ένωσε τη φωνή της με τον Καταχθόνιο και τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο στο «Άνθρωποι μονάχοι» της Βίκυς Μοσχολιού. Η Τάμτα ερμήνευσε με τον Mikolas Josef το «Αρχές καλοκαιριού» και το “Lie to me”. Τη σκυτάλη πήρε η Έλενα Παπαρίζου που συνεργάστηκε με την Idra Kayne για τον νέο της τραγούδι «Ουράνιο Τόξο» και στην συνέχεια με τις Μελisses στο «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι». 

246503.jpg

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέλαβε το τιμητικό βραβείο της φετινής χρονιάς Μusic Icon Special Award από τα χέρια της δασκάλας με την οποία ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο, την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου. Ιδιαίτερα συγκινημένος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου και τον σύγχρονο hip hopper Snik. Ο Bo τραγούδησε με την Έλενα Τσαγκρινού το «Θέλω να σε ξαναδώ». Ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τον Αναστάσιο Ράμμο τραγούδησαν το «Καλημέρα» και το «Κάνουμε όνειρα». Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Χρήστο Μάστορα και τις Μελisses, ερμήνευσαν το «Στην καρδιά» . Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε τη νέα επιτυχία του «Λιώμα», σε ένα ξεσηκωτικό act με την Courtney και τον DJ Kas. Οι Marcus & Martinous, οι μόλις 16 ετών τραγουδιστές από τη Νορβηγία, που βρέθηκαν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, προκάλεσαν σεισμό στο γήπεδο. To show έκλεισε με την Ελένη Φουρέιρα και τους Playmen βάζοντας φωτιά στη βραδιά με το “Fuego”.

246438.jpg

Οι νικητές των #MadVMA18 ανά κατηγορία

Video of the Year «Είμαι Αλλού» - Μελisses
Best Male Modern: Σάκης Ρουβάς
Best Female Modern: Ελένη Φουρέιρα
Best male Adult: Κωνσταντίνος Αργυρός
Best Female Adult: Έλενα Παπαρίζου
Best Group: Μελisses
Best Duo: Έλενα Παπαριζου feat. Αναστάσιος Ράμμος «Αν με δεις να κλαίω»
Best Newcomer : The Players
Best Hip Hop : Snik
Song of the Year: Ξημερώματα - Κωνσταντίνος Αργυρός
Best Webstar: 2J
ΜAD Radio International Song of The Year: Camilla Cabello feat. Young Thug-Havana
Teen Choice Award: Marcus & Martinus
Τιμητικό Βραβείο Music Icon Special Award: Γιώργος Μαζωνάκης


Η επίσημη τηλεοπτική προβολή των Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s™ θα πραγματοποιηθεί από τον ALPHA την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 21:40.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.