TV & Media

«Το πιο γλυκό Μήλο της Γκουίνεθ» - Η Πάλτροου ευχαριστεί την 14χρονη κόρη της που ακόμα της κάνει παρέα (εικόνες)

Η Apple έχει πάρει τα μάτια της μαμάς της και το μουσικό ταλέντο του μπαμπά της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gwyneth_paltrow_1280.jpg

Δεν επιδίωξε ποτέ να προβάλει τα παιδιά της. Τουναντίον έκανε τα πάντα για να μεγαλώσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και των δημοσιογράφων. Ωστόσο, η Apple συμπλήρωσε 14 χρόνια ζωής και η μαμά Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε μια εξαίρεση. Για να τιμήσει τα γενέθλια της κόρης της η Πάλτροου ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της γλυκιάς Apple που είναι φτυστή η μαμά της, αλλά έχει πάρει το μουσικό ταλέντο από τον μπαμπά της Κρις Μάρτιν, τον γνωστό frontman των Coldplay.

Happy birthday, my darling girl. You make everyday feel like Christmas morning. You are the most vibrant, hilarious, twirling all over the place, beautiful (inside and out) young woman. You are an amazing thinker and an incredible songwriter. Thanks for s


«Είσαι μια μικρή κυρία. Είσαι το πιο ζωντανό, αστείο και πανέμορφο (εσωτερικά και εξωτερικά) πλάσμα», έγραψε η Πάλτροου για την κόρη της. «Είσαι απίστευτα σκεπτόμενη και καλή μουσικός», πρόσθεσε. «Και σε ευχαριστώ που ακόμα μου κάνεις παρέα παρόλο που έγινε 14 ετών».

Η Apple είναι το πρώτο παιδί που απέκτησε η Γκουίνεθ Πάλτροου από τον γάμο το 2003 με τον Κρις Μάρτιν. Το 2016 το ζευγάρι ανακοίνωσε δημοσίως το χωρισμό του.

Η Apple 13 ετών. 
Happy 13th birthday, you gorgeous human. You light up every room, my heart, the world. You. Are. Everything. I love you, schnapps. #?

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ