TV & Media

Η σύζυγος του δημάρχου των Καννών κλείνει τα στόματα όσων χλεύασαν το «πεσμένο» ντεκολτέ της (εικόνες)

«Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
laura.jpg

Η σύζυγος του δημάρχου των Καννών έλαμψε πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε σταρ πρόκειται να εμφανισθεί τις επόμενες ημέρες στο κόκκινο χαλί της σημαντικότερης κινηματογραφικής συνάντησης σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Έλαμψε γιατί ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στην κακεντρέχεια και τα σεξιστικά σχόλια που εκτόξευσαν πολύ αντικρίζοντας το ντεκολτέ της στην έναρξη του φεστιβάλ των Καννών. Η δημοσιογράφος Λορά Τενουντζί και σύζυγος του δημάρχου Κριστιάν Εστροσί επικρίθηκε με εκφράσεις όπως «πεσμένο» και «κρεμασμένο» για το στήθος της.

#Cannes2018 montée des marches avec Costa Gavras #honneur


«Το φόρεμα σας κάνει γιαγιά με στήθος», «Θα έπρεπε να φορέσει ένα σουτιέν γιατί εδώ πραγματικά είναι η κατάρρευση», «Σας λατρεύω αλλά ένα ντεκολτέ που να κρύβει λίγο θα ήταν καλύτερα», ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα.


Ωστόσο, η μητέρα δύο παιδιών, απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και έκλεισε πολλά στόματα:  «Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος και της αισθητικής χειρουργικής. Μετά τα υποτιμητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι θέλω να πω ότι δεν είχα σκοπό να χάσω 10 κιλά για να μπαίνω στο νούμερο 32, ούτε να κάνω χειρουργείο για να έχω τέλειο ντεκολτέ», έγραψε μαζί με το hashtag #JEMAIMECOMMEJESUIS (Μου αρέσω όπως είμαι)», έγραψε η Λορά Τενουντζί.

Stop au diktat de la minceur et à l'apologie de la chirurgie.Suite aux commentaires désobligeants postés par certaines personnes, je tenais à dire que je ne comptais pas perdre 10kilos pour rentrer dans un 32, ni à avoir recours à la chirurgie pour avoir

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ