TV & Media

Ο «καυτός» σωματοφύλακας της Κάιλι Τζένερ - Είναι ο πατέρας του παιδιού της;

Σε παροξυσμό τα social media με τον Τιμ Τσανγκ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kaili4.jpg

Στα social media επικρατεί παροξυσμός για τον Τιμ Τσανγκ, τον σωματοφύλακα της Κάιλι Τζένερ.

kaili3.jpg

 

 

 

 

 

Ο γοητευτικός άντρας, ασιατικής καταγωγής, έχει γίνει η νέα εμμονή των φαν της, καθώς, εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση, κάποιοι παρατήρησαν ομοιότητες του με το μωρό της Κάιλι και θεωρούν ότι αυτός είναι ο πραγματικός του πατέρας.

kaili2.jpg


Ο Τιμ Τσανγκ είναι μέλος της μεγάλης ομάδας των ανδρών ασφαλείας της οικογένειας Καρντάσιαν και έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές στο πλευρό της Κάιλι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες, καθώς έχει φτάσει τους 472.000 followers στο Instagram.  Ο ίδιος άλλωστε ποστάρει πολλές φωτογραφίες του από τη δουλειά του ως μοντέλο.

 

 

 

 

 

 

Αυτό, ωστόσο, που τον έκανε θέμα συζήτησης  είναι η άφιξη της μικρής Στόρμι στην οικογένεια, κόρης της Κάιλι  και η εντυπωσιακή ομοιότητα μεταξύ των δύο.

Ένας μεγάλος αριθμός followers της νεαρής σταρ άρχισε τις χιουμοριστικές εικασίες ότι ο Τσανγκ είναι ο πραγματικός πατέρας της Στόρμι.

«Γιατί η Στόρμι είναι ίδια ο σωματοφύλακας της Κάιλι;» αναρωτιέται ένας χρήστης, αντιπαραβάλλοντας τις φωτογραφίες των δύο, ενώ ένας άλλος ανάρτησε φωτογραφία του Ρομπ Καρντάσιαν να μιλάει στο τηλέφωνο, με λεζάντα: «Παίρνω την Κρις Τζένερ να μάθω αν ο σωματοφύλακας είναι ο πατέρας της Στόρμι». 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πάντως, σύμφωνα με το «Hollywood Life», τόσο η Κάιλι όσο και ο σύζυγός της Τράβις Σκοτ γελάνε με τις αστείες φήμες.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ