- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι νικητές των Όσκαρ θα κερδίσουν εκτός από το αγαλματίδιο και διακοπές στη Χαλκιδική! (εικόνες)
Το Avaton Luxury Villas Resort είναι το πρώτο ελληνικό brand στο πακέτο δώρων αξίας 100.000 ευρώ
Ο Ντάνιελ Ντέι Λούις, η Σάλι Χόκινς, ο Γκάρι Όλντμαν, η Μέριλ Στριπ και όλοι οι διάσημοι υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία Όσκαρ Α' και Β' ανδρικού και γυναικείου ρόλου και σκηνοθεσίας δεν διεκδικούν μόνο το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αλλά και μια εβδομάδα διακοπών στη Χαλκιδική καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της τελετής απονομής των Βραβείων συμμετέχει, προσφέροντας δώρα στους νικητές, μια ελληνική εταιρεία.
Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην περιοχή Κομίτσα, και ανήκει σε μια 24χρονη επιχειρηματία, τη Ναταλία Χατζή. «Το ξενοδοχείο μας είναι το πρώτο ελληνικό "brand", που συγκαταλέγεται στο πακέτο δώρων αξίας 100.000 ευρώ, που κερδίζουν τα τελευταία 16 χρόνια οι υποψήφιοι των Όσκαρ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι έτσι προβάλλεται η Χαλκιδική σε όλα τα ξένα μέσα» υπογράμμισε η κ. Χατζή, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
Η 24χρονη ιδιοκτήτρια του Avaton Luxury Villas Resort είναι μια νέα επιχειρηματίας με όραμα, η οποία εξομολογείται πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση η επιλογή της επιχείρησής της ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες σε ολόκληρο τον κόσμο. «Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό προϊόν και το βασικό είναι ότι προσφέρουμε ιδιωτικότητα. Επίσης βοήθησε και το γεγονός ότι η Χαλκιδική συγκαταλέγεται στους προορισμούς που επιλέγουν οι διάσημοι, όπως η Χαβάη και η Τανζανία, όπου υπάρχει ένα ακόμα resort, που συμμετέχει στα δώρα» είπε η κ. Χατζή και πρόσθεσε ότι «όχι μόνο οι νικητές των βραβείων Όσκαρ αλλά και ο παρουσιαστής της τελετής Τζίμι Κίμελ θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μια εβδομάδα στη Χαλκιδική τον Μάιο».
Στόχος της εταιρείας είναι η προσέγγιση VIP πελατών και η κ. Χατζή θεωρεί πως η τελετή βραβείων Όσκαρ θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ ήδη το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει πολλές προσωπικότητες VIP, όπως αρχηγούς κρατών.
«Τα Όσκαρ για εμένα είναι μια καλή αρχή. Σπούδασα στο εξωτερικό αλλά ήθελα να γυρίσω πίσω και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θεωρώ ότι όταν οι νέοι πιστεύουν στις δυνατότητες τους και κυνηγάνε αυτό που θέλουν, μπορούν να τα καταφέρουν» λέει η νεαρή επιχειρηματίας, το ξενοδοχείο της οποίας βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των 24ων World Travel Awards το 2017.
Μια γεύση από το ξενοδοχείο:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.