TV & Media

H καλύτερη youtuber παγκοσμίως εξακολουθεί να είναι η Lilly Singh

Αν δεν την ξέρεις, πρέπει να την μάθεις

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lilly-singh-bawse-book.jpg

H Lilly Singh είναι μία από τις πιο επιτυχημένες online προσωπικότητες παγκοσμίως, με το προσωπικό της κανάλι να ξεπερνάει τους 12 εκατομμύρια συνδρομητές και την ίδια να βρίσκεται στην τρίτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ του YouTube, μετά τον Roman Atwood και τον PewDiePie. Ευρέως γνωστή με το όνομα-υποκοριστικό Superwoman, η Lilly έχει καταφέρει να εδραιώσει τον λογαριασμό της στο top 100 των δημοφιλέστερων που έχουν περάσει ποτέ από το YouTube ενώ υπολογίζεται πως τα κέρδη της φτάνουν τα 7.5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Νωρίτερα μέσα στο 2017 έκανε την πρώτη της παγκόσμια περιοδεία, η οποία βγήκε sold out και ταυτόχρονα κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο A Trip to Unicorn Island.   Μέχρι στιγμής έχει λάβει ένα MTV award, τρία Streamy awards, δύο Teen Choice awards και ένα People's Choice award ενώ εκτός από youtuber δηλώνει κωμικός, συγγραφέας, μουσικός και ηθοποιός.

Romantic Comedies Are Screwing Me Up

Γιατί πρέπει να την γνωρίζεις: Η ζωή σου θα γίνει λίγο καλύτερη από την στιγμή που ανακαλύψεις τα videos της Lilly και είναι σχεδόν δεδομένο πως εκτός του ότι θα γελάσεις με την ψυχή σου, το επόμενο βήμα θα είναι να αντιγράψεις το link από το αγαπημένο σου και να το στείλεις σε τουλάχιστον τρεις φίλες σου, πληκτρολογώντας "πόσο εγώ;!" από κάτω. Είναι άκρως διασκεδαστική, καυστική μερικές φορές (αλλά κυρίως με τον εαυτό της), πολυλογού χωρίς να καταντάει ενοχλητική και τόσο μα τόσο φρέσκια που θα αισθανθείς πως έγινε κολλητή σου από την πρώτη φορά που την δεις να διακωμωδεί την σχέση της με τα αγόρια ή να απελπίζεται με το δωμάτιό της που μονίμως καταλήγει ακατάστατο.
Επιπλέον έχει θέσει ως απόλυτο σκοπό της να εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια που την παρακολουθούν ώστε να αντιμετωπίζουν την ζωή από την θετική πλευρά της μέχρι να κατακτήσουν στόχους και να ξεπεράσουν εμπόδια.

Struggles Of Having A Crush! Are We Dating?!

Πως μπορεί να σε βοηθήσει: Ως πρώην καταθλιπτική, η Lilly μπόρεσε να σταθεί πάλι στα πόδια της όταν το πήρε απόφαση πως δεν θα γινόταν ποτέ ευτυχισμένη με μία δουλειά γραφείου και πως ήταν ανάγκη να πάρει το ρίσκο της δημιουργίας μιας δικής της επιχείρησης, για την οποία θα έπρεπε να ξεκινήσει από το μηδέν. Γεμάτη με θετική ενέργεια και αισιοδοξία παρόλες τις αντίξοες κατά καιρούς συνθήκες, διαθέτει πλέον πληθώρα συμβουλών για όποια γυναίκα σκέφτεται να φτιάξει κάτι δικό της προκειμένου να την υποστηρίζει οικονομικά. Εκτός από τα motivational videos που μπορείς να βρεις στο κανάλι της, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ξεφυλλίσεις το πρώτο της βιβλίο με τίτλο How to be a Bawse: A Guide to Conquering Life, στο οποίο προσφέρει οδηγίες όχι μόνο για να επιβιώσεις αυτήν την ζωή αλλά να την φέρεις στα μέτρα σου.

When You Work Out Once

Και άλλα σημαντικά: Έχοντας ινδικές ρίζες και μεγαλωμένη στον Καναδά, η Lilly έχει προφανώς έρθει αντιμέτωπη με ρατσιστικές αντιλήψεις. Παρόλο που πιστεύει πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αγνοείται, το αντιμετωπίζει με χιούμορ σε βίντεο όπως αυτό.
Μία από τις καλύτερες κινήσεις της όμως είναι η καμπάνια #GirlLove που ξεκίνησε από το κανάλι της, σε μία προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει το bullying από κορίτσι σε κορίτσι. Όλα τα έσοδα δόθηκαν στην οργάνωση της ακτιβίστριας Malala Yousafzai για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των νεαρών κοριτσιών.

2017... That Is A Wrap! (ft. #TeamSuper)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ