TV & Media

Μίλα Κούνις: «Η κόρη μου πίνει κρασί από την ημέρα που γεννήθηκε» (εικόνες)

Η 34χρονη ηθοποιός δηλώνει πιστή στο Σαμπάτ και στις εβραϊκές παραδόσεις

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378429-781140.jpg
Dimitrios Kambouris/Getty-Ideal Images for Jim Beam

Το κόκκινο κρασί είναι η πρώτη ευλογία (κιντούς) του γιορτινού Σαμπάτ στην εβραϊκή παράδοση και θρησκεία. Το κρασί είναι σύμβολο χαράς, γιορτής και εν τέλει της απελευθέρωσης. Όλα πρέπει να είναι έτοιμα ώς τη δύση του ηλίου της Παρασκευής, ώρα έναρξης του Σαμπάτ.

Από τα λεγόμενά της η 34χρονη ηθοποιός Μίλα Κούνις κρατά τις παραδόσεις της εβραϊκής της καταγωγής και φροντίζει να τις μάθουν καλά και τα παιδιά της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Ted και της τηλεοπτικής sitcom That 70s Show αποκάλυψε προσφάτως ότι η 3χρονη κόρη της πίνει μια γουλιά κόκκινο κρασί για χάρη του Σαμπάτ από την ημέρα που γεννήθηκε.

Μίλα Κούνις

«Κάνουμε το Σαμπάτ στο σπίτι. Σύμφωνα με την παράδοση όλοι πίνουν μια γουλιά κρασί», είπε η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. «Η κόρη μου, Ουάιτ Ίζαμπελ, πίνει κρασί από την ημέρα που γεννήθηκε. Τα πρωινά της Παρασκευή ξυπνάει και λέει: 'Παρασκευή σήμερα, μπορώ να πιω κρασί;», πρόσθεσε η 34χρονη σταρ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι Extra TV.

Μίλα Κούνις

Η Κούνις γεννήθηκε το 1983 σε μια μικρή πόλη της Ουκρανίας και είναι γόνος εβραϊκής οικογένειας. Ο αντισημιτισμός τα χρόνια της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν ένας από τους λόγους που η οικογένειά της μετακόμισε στο Λος Άντζελες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ