TV & Media

Κάιλι Μινόγκ: Με «ερασιτεχνικό» photoshop στο Ημερολόγιο του 2018 (εικόνες)

«Διόρθωσέ το» φωνάζουν οι φαν και η 49χρονη αγέραστη πριγκίπισσα της ποπ απαντά με χιούμορ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375269-774620.jpg
Brendon Thorne/Singapore GP via Getty-Ideal Images

Το έκαναν «ανατολικό ζήτημα». Η Κάιλι Μινόγκ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram το εξώφυλλο του επίσημου ημερολογίου της που θα κυκλοφορήσει στην αγορά με το νέο έτος. Η 49χρονη πριγκίπισσα της ποπ από την Αυστραλία με καυτό σορτάκι παίρνει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες πόζες της και το κοινό βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος.  Οι αετομάτηδες των social media παρατήρησαν μια περίεργη καμπύλη στον τοίχο πίσω από την Κάιλι Μινόγκ και έσπευσαν να βγάλουν το συμπέρασμα πως πρόκειται για photoshop.

«Γιατί ο τοίχος είναι καμπυλωτός;» αναρωτιέται κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Γεια σου Κάιλι, Είσαι πολύ σέξι, αλλά τι συμβαίνει με την καρέκλα και τον τοίχο πίσω σου;». «Σε παρακαλώ διόρθωσέ το», λένε πολλοί.

Και η τραγουδίστρια έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τους με νέα πόζα και νέα φωτογραφία στο Instagram στην οποία γράφει: «Αγάπες είστε αετομάτηδες. Θα ζητήσω από το Σατό Μορμόντ να διορθώσει και να λειάνει τους τοίχους του αν και είναι μέρος της γοητείας του». Θεά και ετοιμόλογη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ