TV & Media

Λίγο νευρικός, λίγο κατσούφης, κλασικός Τζορτζ. Η πρώτη μέρα του μικρού πρίγκιπα στο σχολείο (εικόνες, video)

Πιασμένος από το χέρι του μπαμπά Ουίλιαμ καθώς η μαμά Κέιτ έχει πρωινές ναυτίες από την εγκυμοσύνη

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370784-765896.jpg
EPA/STR

Τα σχολεία άνοιξαν στη Βρετανία. Λίγος νευρικός, λίγο κατσούφης, αλλά πάντα γλυκύτατος ο πρίγκιπας Τζορτζ πήγε σήμερα στο σχολείο του συνοδευόμενος από τον μπαμπά πρίγκιπα Ουίλιαμ καθώς η μαμά του και Δούκισσα του Κέιμπριτζ ταλαιπωρείται από τις γνωστές ζαλάδες και ναυτίες της τρίτης εγκυμοσύνης της.  

Πρίγκιπας Τζορτζ πάει σχολείο

Ο μόλις τεσσάρων ετών μελλοντικός διάδοχος του βρετανικού θρόνου πήγε στο σχολείο με τη νέα του στολή και τον θυρεό του Thomas's Preparatory School στο Μπάτερσι του δυτικού Λονδίνου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο μικρός Τζορτζ επιβιβάστηκαν στο τζιπ της οικογένειας νωρίς το πρωί και έφθασαν στο σχολείο λίγο πριν τις 08:50 τοπική ώρα. Μπήκαν από την... πλαϊνή πόρτα για να αποφύγουν τις κάμερες και τις επευφημίες των φανατικών φίλων της μοναρχίας.

Τους δύο πρίγκιπες υποδέχθηκε η διευθύντρια του σχολείου, ξεκινώντας με μια χειραψία με τον μικρό. Το σχολείο έχει ετήσια δίδακτρα 20.000 λίρες και ο μικρός πρίγκιπας θα συστήνεται στους συμμαθητές ως Τζορτζ Κέιμπριτζ.

Πρίγκιπας Τζορτζ πάει σχολείο

Η περήφανη μαμά Κέιτ Μίντλετον είχε δεσμευτεί να συνοδεύσει τον πρωτότοκό της στο σχολείο, ήλπιζε να τα καταφέρει, αλλά όπως γράφει η Daily Mail το σύνδρομο υπερέμεσης κύησης την ταλαιπωρεί πολύ. «Έως και 50 φορές την ημέρα κάνει εμετό», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Πρίγκιπας Τζορτζ πάει σχολείο

«Δυστυχώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είναι καλά και δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Τζορτζ στην πρώτη ημέρα του σχολείου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Τζορτζ, όπως έχει προγραμματιστεί», ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.  

Πρίγκιπας Τζορτζ πάει σχολείο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ