TV & Media

Ο «ντροπαλός» πρίγκιπας Τζορτζ και η «άνετη» πριγκίπισσα Σάρλοτ στην Πολωνία (εικόνες)

Από μικρά στα βασιλικά… βάσανα της περιοδείας με τους γονείς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
364154-753142.jpg
EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Το αεροπλάνο που μετέφερε τη βασιλική οικογένεια του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας στην Πολωνία. Η επιτροπή υποδοχής έχει πάρει θέση και αναμένει τους επίτιμους καλεσμένους. Η πόρτα του αεροσκάφους ανοίγει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τον πρωτότοκο γιο Τζορτζ και τη δευτερότοκη, Σάρλοτ που συνοδεύουν για άλλη μια φορά τους γονείς στα βασιλικά τους καθήκοντα περιοδεύοντας τον κόσμο.  

πρίγκιπας Τζορτζ

πρίγκιπας Τζορτζ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος το Σάββατο γίνεται τεσσάρων ετών, απέδειξε άλλη μια φορά πως είναι κάπως δύστροπος με τις δημόσιες εμφανίσεις. Ο μικρός πρίγκιπας δεν άφησε ούτε λεπτό το χέρι του μπαμπά του και απέφευγε τα βλέμματα του κόσμου. Εν αντιθέσει η αδελφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ έδειχνε γεμάτη αυτοπεποίθηση και μοίραζε χαμόγελα από την αγκαλιά της Δούκισσας μαμάς της. Η μικρή Σάρλοτ, μάλιστα, πήρε την πρωτοβουλία και χαιρέτισε τον κόσμο με νεύμα που θα θύμιζε αυτό της προγιαγιάς της, βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ της Αγγλίας.  

πριγκίπισσα Σάρλοτ

Η δίχρονη Σάρλοτ φορούσε ένα χαριτωμένο φλοράλ φόρεμα, ενώ ο αδελφός της είχε την κλασική εμφάνιση με πουκάμισο και ναυτικό σορτς.

πριγκίπισσα Σάρλοτ - πρίγκιπας Τζορτζ

Η Πολωνία είναι ο πρώτος σταθμός της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και ακολουθεί ταξίδι στη Γερμανία. 

Κέιτ Μίντλετον

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ