- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο ηθοποιός Τζέρι Λούις μπήκε στο νοσοκομείο
Ενώ ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα νέας ταινίας
Ο παλαίμαχος ηθοποιός και κωμικός Τζέρι Λούις νοσηλεύθηκε στο Λας Βέγκας για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης αλλά αναμένεται να αναρρώσει και να ταξιδέψει στον Καναδά προς το τέλος του μήνα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, είπε η εκπρόσωπός του χθες.
Ο 91χρονος σταρ εισήχθηκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή και οι γιατροί "αποφάσισαν να τον κρατήσουν το Σαββατοκύριακο για παρακολούθηση και για να βεβαιωθούν ότι τα φάρμακα που συνταγογραφήθηκαν δεν θα του δημιουργήσουν παρενέργειες", είπε η Κάντι Κάζαου στο πρακτορείο Reuters (Ρόιτερς).
Η Κάζαου είπε πως έχει ειδοποιηθεί ότι η αντιβίωση λειτουργεί και ο ηθοποιός "νιώθει καλύτερα".
Κάτοικος του Λας Βέγκας για πολλά χρόνια τώρα, ο Λούις έχει υποφέρει από μια σειρά παθήσεων επί σειρά ετών, μεταξύ των και καρδιακές προσβολές, μια φλεγμονώδη διαταραχή του πνεύμονα και χρόνιους πόνους στην πλάτη.
Ο Λούις απέκτησε φήμη τη δεκαετία του '50 ως κωμικός σε νάιτκλαμπ, στη τηλεόραση και σε ταινίες, ξεκινώντας την καριέρα του ως αλλοίθωρο "φιλαράκι" του καλοντυμένου γόη τραγουδιστή Ντιν Μάρτιν. Μετά το ξεκίνημα της ατομικής του καριέρας στον κινηματογράφο, ο Λούις γύρισε 45 ταινίες σε πέντε δεκαετίες.
Ήταν επίσης συνδεδεμένος για πολλά χρόνια με τον ετήσιο τηλεμαραθώνιο για ανεύρεση πόρων προς όφελος της Ένωσης Μυϊκής Δυστροφίας, που παρουσίαζε κάθε χρόνο από το 1952 έως το 2011.
Ο Λούις προγραμματίζει να ταξιδέψει στον Καναδά για δεκαήμερο γύρισμα ταινίας στην οποία υποδύεται τον κύριο ρόλο, αλλά οι λεπτομέρειες δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα προς το παρόν, είπε η Κάζαου.
Η πιό πρόσφατη εμφάνισή του σε ταινία ήταν το 2013 στη ταινία "Max Rose", όπου κρατά και τον ομώνυμο ρόλο παίζοντας ένανα ηλικιωμένο πιανίστα της τζαζ που αναρωτιέται για την αξία του γάμου του όταν μαθαίνει ότι η σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος 65 χρόνια, μπορεί να τον έχει απατήσει. Αυτή ήταν και η πρώτη του ταινία μετά από διάλειμμα 18 ετών που είχε ακολουθήσει του 1995, "Funny Bones". Το 1995 επίσης είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Μπρόντγουεϊ σε μια αναβίωση του μιούζικαλ "Damn Yankees".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.