TV & Media

Σύρριζα τα πήρε και η Κάρα Ντελεβίν (εικόνες)

Υποδύεται την καρκινοπαθή στο «Life in a Year» και την αναγνωρίζεις μόνο από τα φρύδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351918-730138.jpg

Η Κάρα Ντελεβίν μπήκε στο κλαμπ των «θαρραλέων» κοριτσιών με το αγορίστικο, πολύ κοντό pixie hairlook. Το σύνθημα έδωσε πρώτη η Κρίστεν Στιούαρτ τον Μάρτιο με το κοντό πλατινέ, ακολούθησε η Ζόι Κράβιτς που αποχαιρέτησε τo look του Big Little Lies και έγινε ξανθιά και η τρίτη αγνώριστη celeb είναι η Κέιτι Πέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@queencara_delevingne) στις Απρ 15, 2017, 3:59πμ PDT

Ωστόσο, η Κάρα τις ξεπέρασε όλες. Από το αγορίστικο κούρεμα πέρασε στο τελείως ξυρισμένο look για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Life in a Year» που θα βγει στις αίθουσες το 2018. Το δημοφιλές μοντέλο που τελευταία ασχολείται περισσότερο με τον κινηματογράφο κράτησε ντοκουμέντο της μεταμόρφωσής της στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@queencara_delevingne) στις Απρ 21, 2017, 9:24πμ PDT

Στην ταινία η Ντελεβίν υποδύεται μια έφηβη που πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Της έχει απομείνει μόνο ένας χρόνος ζωής. Ο φίλος της, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιντεν Σμιθ, βάζει σκοπό της ζωής του να δημιουργήσει τις εμπειρίες μιας ολόκληρης ζωής σε ένα χρόνο για να τις ζήσει η αγαπημένη του Κάρα. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Τορόντο, όπου και κάποιοι είδαν και απαθανάτισαν το ξυρισμένο κεφάλι της Κάρα.

Κάρα Ντελεβίν 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UPDATES + more (@carashotline) στις Απρ 24, 2017, 12:15μμ PDT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ