TV & Media

Οι γκριμάτσες της Γουινόνα Ράιντερ και ο εμψυχωτικός λόγος κατά του Τραμπ έκλεψαν την παράσταση στα βραβεία SAG (εικόνες, video)

Το Stranger Things «έκλεψε» το βραβείο καλύτερης ερμηνείας από το φαβορί Game of Thrones

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338795-704582.jpg
Kevin Winter/Getty Images/IDEAL IMAGES

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (SAG Awards) ήταν ότι η παρέα του Strangers Things απέσπασε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας συνόλου σε δραματική σειρά έχοντας απέναντι ως αντιπάλους μεγάλα φαβορί όπως το Game of Thrones, το Westworld, το Downton Abbey και το The Crown.

Η χαρά τω πρωταγωνιστών της σειράς επιστημονικής φαντασίας ήταν μεγάλη, αλλά αυτός που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, ο οποίος έδωσε μια απίστευτα εμψυχωτική, πολύ καλά προετοιμασμένη και δυνατή επινίκια ομιλία, με την οποία βρήκε την αφορμή να σχολιάσει και να καταδικάσει όσα συμβαίνουν στη χώρα από την ημέρα ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ. «Θα κυνηγήσουμε τα τέρατα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ και κάλεσε τους συναδέλφους του ηθοποιούς «να εμβαθύνουν με την τέχνη τους και να αγωνιστούν κατά του τρόμου, του εγωκεντρισμού της ναρκισσιστικής κουλτούρας μας».

Stranger Things

Stranger Things

«Όπως στο Stranger Things αποκρούουμε τους νταήδες, έτσι και στη ζωή θα προσφέρουμε καταφύγιο πάντα στα φρικιά και στους απόκληρους της ζωής, σε όσους δεν έχουν σπίτι. Θα προσπεράσουμε τα ψέματα. Θα κυνηγήσουμε τα τέρατα», τόνισε ο αστυνόμος Χόπερ του Stranger Things.  

Την ώρα της ομιλίας η συμπρωταγωνίστριά του Χάρμπουρ Γουινόνα Ράιντερ επιδιδόταν σε απίστευτες γκριμάτσες, άνευ λόγου και αιτίας, οι οποίες ενέπνευσαν μια σειρά από memes στα social media. 

Γουινόνα Ράιντερ

Γουινόνα Ράιντερ

Γουινόνα Ράιντερ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ