- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι γκριμάτσες της Γουινόνα Ράιντερ και ο εμψυχωτικός λόγος κατά του Τραμπ έκλεψαν την παράσταση στα βραβεία SAG (εικόνες, video)
Το Stranger Things «έκλεψε» το βραβείο καλύτερης ερμηνείας από το φαβορί Game of Thrones
Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (SAG Awards) ήταν ότι η παρέα του Strangers Things απέσπασε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας συνόλου σε δραματική σειρά έχοντας απέναντι ως αντιπάλους μεγάλα φαβορί όπως το Game of Thrones, το Westworld, το Downton Abbey και το The Crown.
Η χαρά τω πρωταγωνιστών της σειράς επιστημονικής φαντασίας ήταν μεγάλη, αλλά αυτός που ξεχώρισε περισσότερο ήταν ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, ο οποίος έδωσε μια απίστευτα εμψυχωτική, πολύ καλά προετοιμασμένη και δυνατή επινίκια ομιλία, με την οποία βρήκε την αφορμή να σχολιάσει και να καταδικάσει όσα συμβαίνουν στη χώρα από την ημέρα ανάληψης των προεδρικών καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ. «Θα κυνηγήσουμε τα τέρατα», δήλωσε ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ και κάλεσε τους συναδέλφους του ηθοποιούς «να εμβαθύνουν με την τέχνη τους και να αγωνιστούν κατά του τρόμου, του εγωκεντρισμού της ναρκισσιστικής κουλτούρας μας».


«Όπως στο Stranger Things αποκρούουμε τους νταήδες, έτσι και στη ζωή θα προσφέρουμε καταφύγιο πάντα στα φρικιά και στους απόκληρους της ζωής, σε όσους δεν έχουν σπίτι. Θα προσπεράσουμε τα ψέματα. Θα κυνηγήσουμε τα τέρατα», τόνισε ο αστυνόμος Χόπερ του Stranger Things.
Την ώρα της ομιλίας η συμπρωταγωνίστριά του Χάρμπουρ Γουινόνα Ράιντερ επιδιδόταν σε απίστευτες γκριμάτσες, άνευ λόγου και αιτίας, οι οποίες ενέπνευσαν μια σειρά από memes στα social media.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.