TV & Media

Έκπληξη: Η Μάντονα έταξε πεολειχία σε όσους ψηφίσουν Χίλαρι Κλίντον (video)

«Και είμαι καλή σε αυτό...» 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327952-677974.jpg

Είσαι στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης και έχεις πάει για να δεις stand up comedy με μία από τις κορυφαίες του πλανήτη, την απίθανη Amy Schumer. 

Στη σκηνή είναι Μαντόνα και ετοιμάζεται να παρουσιάζει την Αμερικανίδα σταρ της σάτιρας. Όμως η Μαντόνα είναι φανατική με την Χίλαρι Κλίντον και δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει με τον δικό της -προκλητικό και χαριτωμένο- τρόπο την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών. 

Κάπως έτσι η Μαντόνα ξεστομίζει ότι θα κάνει πεολειχία σε όσους ψηφίσουν Χίλαρι στις εκλογές και εξηγεί ότι είναι καλή σε αυτό. Αλλά δεν μένει εκεί. Περιγράφει με -πολλές- λεπτομέρειες την τεχνική της και φυσικά το κοινό κάνει χαλασμό. 

A photo posted by Madonna (@madonna) on Oct 19, 2016 at 12:55am PDT

Σίγουρα το ότι θα ακολουθούσε στη σκηνή η τρομέρη Schumer θα έπαιξε ρόλο για να φτάσει στα άκρα η αυτοκράτειρα της pop. Όχι ότι υπήρξε ποτέ σεμνότυφη αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή την εποχή η Schumer είναι η εμπροστοφυλακή της σάτιρας στις ΗΠΑ και η Μαντόνα -που όπως δήλωσε τη ζηλεύει και την θαυμάζει- ήθελε να ταρακουνήσει το κοινό με κάτι ακραίο, όπως θα έκανε η Schumer. 

Δείτε πώς ξεστόμισε η Μαντόνα τα περί πεολειχίας: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ