TV & Media

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν

Μέσα στο σπίτι στο Παρίσι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kim kardashian Robbery ???

Τα πρώτα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία στο πολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι, που μίσθωνε η Κιμ Καρντάσιαν, φέρεται να δημοσιεύει η ταπλόιντ Radar Online, η οποία επισημαίνει ότι αν αυτό το βίντεο είναι όντως τραβηγμένο αμέσως μετά τη ληστεία, τότε γεννιούνται πάρα πολλά ερωτηματικά για τα όσα ισχυρίζεται η τηλεπερσόνα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται από εμπειρογνώμονες ότι υπάρχουν ύποπτα σημεία που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της Κιμ, ενώ σε όλα αυτά συντελεί το γεγονός ότι δείχνει πάρα πολύ ήρεμη, χωρίς κανένα σημάδι σοκ.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της Κλόε  δήλωσε ότι η Κιμ «δεν είναι και τόσο καλά».

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Ellen DeGeneres Show» η Κλόε Καρντάσιαν περιέγραψε ότι το περιστατικό ήταν «απίστευτα τραυματικό» για την αδελφή της.

Η οικογένεια έχει επιλέξει να απόσχει -κάτι που δεν το συνηθίζει υπό φυσιολογικές συνθήκες- από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, μετά τη ληστεία και η Κλόε Καρντάσιαν είπε ότι το περιστατικό λειτούργησε ως «κάλεσμα αφύπνισης προκειμένου να προχωρήσουν σε πολλές προσαρμογές στην ζωή τους».

Η ίδια επισήμανε ότι η οικογένεια Καρντάσιαν θα «αποσυρθεί για λίγο» από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να διασφαλίσει ότι «τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία της είναι επαρκή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ