TV & Media

Το αγαπημένο αγοράκι της Βρετανίας στο σχολείο είναι απλά ο Τζορτζ (εικόνες)

Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319676-628793.jpg
EPA/ DUCHESS OF CAMBRIDGE/KENSINGTON PALACE

Έκτη εβδομάδα στον παιδικό σταθμό και ο γλύκας Τζορτζ είναι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά στο μοντεσοριανό σχολείο Westacre του Νόρφολκ αφήνει τον τίτλο έξω από το προαύλιο ή ίσως ακόμα πιο μακριά.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που ό,τι φορέσει γίνεται τάση, είναι απλά ο «Τζορτζ». Έτσι τον φωνάζουν οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοι του, όπως επιβεβαιώνουν βασιλικοί κύκλοι.

«Τζορτζ» γράφει και η ετικέτα στο πανωφόρι του, «Έλα να παίξουμε Τζορτζ», λένε οι συμμαθητές του. «Έλα να ζωγραφίσεις Τζορτζ» τον καλούν οι νηπιαγωγοί του. Ο ίδιος όπως λέγεται είναι ένα παιδί προσαρμοστικό και κοινωνικό στο ιδιωτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει, όπως έχει γράψει η εφημερίδα Telegraph, 40 ευρώ την ημέρα.

Παρόλο που είναι νωρίς, ο ξανθός μπόμπιρας κάνει... σχέδια για το μέλλον. Η πριγκίπισσα Κέιτ, δηλαδή η μαμά του, αποκάλυψε τους «πιθανούς στόχους» του μικρούλη, ο οποίος έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς.

Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ο Τζορτζ; Πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ-του μπαμπά του- και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.

image

image

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ