TV & Media

«Στο σπίτι ο Πατούλης νιώθει σαν τον... Λουδοβίκο» (εικόνες)

Η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου άνοιξε το σαλόνι της στον φωτογραφικό φακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316697-624739.jpg

Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου, άνοιξε το σπίτι της στο φωτογραφικό φακό του Down Town και απάντησε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε η οικογενειακή φωτογραφία του Γιώργου Πατούλη κατά τη διάρκεια των γιορτών.

image

Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη πόζαρε με βραδινά φορέματα σε διάφορα σημεία του σπιτιού της και είπε με χιούμορ ότι το γούστο της στη διακόσμηση μερικές φορές ενοχλεί και τον σύζυγό της, που της λέει αστειευόμενος πως νιώθει σαν τον... Λουδοβίκο.

image

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό η κ. Πατούλη μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν την καταπίεσε ποτέ. Ωστόσο, σημείωσε: «Ξέρω ότι δεν θα του άρεσε να έκανα μια γυμνή ή αισθησιακή φωτογράφιση».

image

Η σύζυγος του Δημάρχου διευκρίνισε ότι συνέκρινε τον Γιώργο Πατούλη με τον Τζορτζ Κλούνεϊ για πλάκα. Εξήγησε: «Με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη»!

image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ