- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άμπερ Χερντ: Ούρλιαζε και φώναζε σαν υστερική για να μην καταθέσει για την υπόθεση Τζόνι Ντεπ (video, εικόνες)
Φέρεται να τα γυρίζει και να σκέφτεται απόσυρση του κατηγορητηρίου περί ενδοοικογενειακής βίας
Η Άμπερ Χερντ αρνήθηκε ουρλιάζοντας και φωνάζοντας να δώσει ένορκη κατάθεση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου στη δικηγορική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Τζόνι Ντεπ. Οι δικηγόροι αποκαλύπτουν ότι η 30χρονη ηθοποιός προσανατολίζεται στο να αποσύρει τη μήνυση και να δώσει τέλος στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Η Χερντ, σύμφωνα με το TMZ που δημοσίευσε τις αποκλειστικές πληροφορίες, εμφανίσθηκε στο κτίριο με καθυστέρηση μίας ώρας από το προγραμματισμένο ραντεβού. Αρνήθηκε να μπει στην αίθουσα, όπου την περίμεναν οι δικηγόροι, ένας δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ και ένας εικονολήπτης.

Σύμφωνα με έγγραφα από τη νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ, η Χερντ δεν ήθελε να υποβληθεί στη διαδικασία της εξέτασης και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Η ηθοποιός αρνήθηκε επίσης να παραδώσει τα έγγραφα που είχε ζητήσει η νομική ομάδα του εν διαστάσει συζύγου της. Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ ζητούν δύο πράγματα τώρα: είτε να απαγορευθεί το δικαίωμα της Χερντ να καταθέσει στη δίκη της επόμενης εβδομάδας ή να αποσύρει το κατηγορητήριο στο σύνολό του.
Ωστόσο, οικείο πρόσωπο της Χερντ διηγήθηκε τελείως διαφορετικά το όλο σκηνικό. Είπε ότι η 30χρονη ήταν έτοιμη να καταθέσει και ότι οι δικηγόροι του Ντεπ δεν δέχονταν να την ακούσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.