- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Σαρλίζ Θερόν: Διάλεξε την Κρήτη για τις διακοπές και τα γενέθλιά της
Πέταξε με Aegean και έκανε λογαριασμό 16.000 ευρώ στο εστιατόριο του Porto Elounda
Το Χόλιγουντ φέτος πάει διακοπές στην Ελλάδα. Μετά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πέρασε λίγες ημέρες από την Μύκονο, η Νοτιοαφρικανή σταρ Σαρλίζ Θερόν επέλεξε να απολαύσει το καλοκαίρι και να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελούντα της Κρήτης.
Υπό άκρα μυστικότητα η 41χρονη ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τα υιοθετημένα της παιδιά και την γκουβερνάντα τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα η ηθοποιός εθεάθη χθες το βράδυ των γενεθλίων της να δειπνεί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Porto Elounda, στο οποίο και διαμένει κάτω από άκρα μυστικότητα. Η Θερόν έκανε λογαριασμό στο εστιατόριο 16,000 ευρώ, ενώ έδινε φιλοδώρημα στους σερβιτόρους ποσά της τάξεως των 300 ευρώ.
Η Θερόν έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με πτήση της Aegean. Επέλεξε την πρώτη θέση και εξέπληξε με την παρουσία της τους συνεπιβάτες της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται κι άλλη άφιξη πολύ γνωστού ηθοποιού και καλού της φίλου, ο οποίος φαίνεται να είναι το άτομο που της πρότεινε την Κρήτη για ξεκούραση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.