- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Στη φόρα τα έξοδα της Άμπερ Χερντ: Κερδίζει 10.000 το μήνα και χαλάει 44.000 (εικόνες)
Μόνο για να πλύνει τα ρούχα της ξοδεύει 300 δολάρια
Η οικονομική κατάσταση της Άμπερ Χερντ βγήκε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, η 30χρονη μαζί με την αίτηση διαζυγίου επισύναψε κι έγγραφα στα οποία αναγράφονται τα μηνιαία έσοδα κι έξοδά της, προκειμένου να δικαιολογήσει τις 50.000 δολάρια που ζητά ως διατροφή από τον Τζόνι Ντεπ του οποίου η περιουσία υπολογίζεται σε 400 εκατ. δολάρια.
Σε αυτά αναγράφεται ότι την περυσινή χρονιά έβγαλε 120.000 δολάρια από συμμετοχή της σε ταινίες, ενώ πλέον τον μήνα κερδίζει 10.000 δολάρια, αλλά ξοδεύει σχεδόν 44.000 σε «βασικά έξοδα».
Συγκεκριμένα, δίνει 10.000 δολάρια σε ενοίκιο, άλλα 10.000 σε «διασκέδαση, δώρα και διακοπές», 2.000 σε ρούχα, άλλα 2.000 σε φαγητό και 300 δολάρια σε πλύσιμο ρούχων και καθαριστήριο. Η ηθοποιός επίσης ξοδεύει 2.000 σε μετακίνηση, ενώ την ίδια ώρα το κόκκινο Dodge της είναι ακόμα παρκαρισμένο έξω από την πολυτελή έπαυλη του Ντεπ στο Λος Άντζελες. Επιπρόσθετα, ξοδεύει 10.000 δολάρια σε λοιπά έξοδα όπως σκυλοτροφή και τον ατζέντη της, ενώ πληρώνει και 550 ευρώ την ώρα στη δικηγόρο της Σαμάνθα Σπέκτορ για τα έξοδα διαζυγίου.
Πέρυσι το συνολικό της ετήσιο εισόδημα συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της σε ταινίες και promotions ήταν 250.000 δολάρια, ενώ τα έξοδά της 209.000. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα μέχρι στιγμής φέτος έχει βγάλει 26.000 δολάρια, αλλά έχει χαλάσει σε επαγγελματικά έξοδα που σχετίζονται με την εταιρεία παραγωγής της 55.000 δολάρια.
Επίσης, διαθέτει αποταμιεύσεις στην τράπεζα ύψους 25.000 δολαρίων, την ίδια ώρα που η περιουσία του Ντεπ υπολογίζεται από το περιοδικό Forbes σε 400 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 30 εκατ. τα έβγαλε μέσα στο 2015.
Πάντως, επειδή το ζευγάρι δεν είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο κι επειδή το διαζύγιο θα εκδοθεί στην Καλιφόρνια, η Χερντ μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει τα μισά από τα κέρδη του Ντεπ την περυσινή χρονιά, ήτοι 15 εκατομμύρια.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.