TV & Media

Γαβριήλ Σακελλαρίδης - Ράνια Τζίμα: Ένας γάμος ινκόγκνιτο

Η γνωριμία, τα κρυφά ραντεβουδάκια, το εναλλακτικό bachelor και η πολιτική τελετή

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
128357-289604.jpg

Όλα ξεκίνησαν το προεκλογικό καλοκαίρι του 2014.

Η Ράνια Τζίμα παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Τάκη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega. Όταν στη σύσκεψη έπεσε το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για καλεσμένο στην εκπομπή ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Αθηναίων, εκείνη δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. «Φέρτον και χειρίσου τον μόνος σου» φέρεται να είχε πει στον συμπαρουσιαστή της, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Ωστόσο, μια χειραψία αρκούσε για να αλλάξει τα πράγματα και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει για αυτή τη μέχρι προ λίγων μηνών άγνωστη σχέση στο ευρύ κοινό, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η πρώτη κίνηση έγινε εκ μέρους του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και το πρώτο ραντεβού έγινε στην Αίγλη Ζαππείου, όπου μετά έκαναν μια ρομαντική κουλτουριάρικη βόλτα στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ανέλαβε ένα ιδιαιτέρως προβεβλημένο πόστο στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Ράνια Τζίμα κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κανάλι που δεν φημίζεται για τις καλύτερες σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, το ζευγάρι επιλέγει να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους.

Η μοναδική έξοδος που επέτρεπαν στους εαυτούς τους ήταν κάποια μεσημβρινά γεύματα στην πλατεία Προσκόπων, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν υπήρχε καμία διαχυτικότητα. Για αυτό ακριβώς και τον λόγο υπάρχουν ελάχιστες κοινές φωτογραφίες τους, και αυτές που υπάρχουν είναι από παπαράτσι.

image

image

Όταν πια εκείνος παραδίδει και τη βουλευτική του έδρα, σπάζοντας κάθε δεσμό με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δυο τους επιχειρούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Κάπου μέσα στον Μάρτιο, αρχίζει να ψιθυρίζεται η σχέση και σε πιο ευρύ κύκλο, καθώς για… τεχνικούς λόγους, δεν μπορούν να κρυφτούν. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και έτσι κάπου στις αρχές Σεπτέμβρη αναμένεται η γέννηση της κόρης τους.

Αυτό τους οδηγεί στη συγκατοίκηση. Καθαρά Δευτέρα, 12 Μαρτίου, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μαζεύει τα πράγματά του από το Μετς και μετακομίζει στο διαμέρισμα της Ράνιας Τζίμα στη Νέα Σμύρνη.

Σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου ενώνονται με τα πολιτικά δεσμά του γάμου, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να είναι εκείνος που αναφωνεί «σας ανακηρύσσω ανδρόγυνο». Τι κι αν δημοσιογράφοι και μίντια ρωτήσαμε, ψάξαμε, παρακαλέσαμε, κάμερες και φωτογράφοι δεν είναι μέσα στον κατάλογο των λιγοστών 20 καλεσμένων.

Το ίδιο ισχύει και για το πάρτι-γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει της τελετής στο Πάρκο Ελευθερίας. Εκεί, ο κύκλος ανοίγει, αλλά όχι πολύ. 80 συνολικά καλεσμένοι θα χορέψουν και θα πιουν στην υγειά των νεονύμφων. Για την ιστορία, ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

Μάρτυρες-κουμπάροι στην τελετή θα είναι τρεις στενές φίλες και συνάδελφοι δημοσιογράφοι της νύφης, μαζί με τους συζύγους τους. Πρόκειται για την παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου και τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμενέα, τη δημοσιογράφο του Mega Αλεξία Τασούλη και τον σύζυγό της Δημήτρη Μιχαλέλη και τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου και τον σύζυγό της Γιάννη Πετρίδη.

Στο πλευρό του ζευγαριού, όμως θα σταθεί και ο στενός φίλος του γαμπρού, ο περιβαλλοντολόγος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Μωραΐτης.

Για την γκοσιπιά του πράγματος, να αναφέρουμε ότι το νυφικό είναι του οίκου Kathy Heyndels και τα μαλλιά θα επιμεληθεί η Αθηνά Κoρώση.

Δύο ημέρες πριν από τον γάμο, ο Γαβριήλ και η Ράνια γιόρτασαν τις τελευταίες τους ώρες ως εργένηδες. Το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο τους επέλεξαν να περάσουν τη βραδιά χωριστά, με στενούς τους φίλους και ανέβασαν τα πειστήρια στα social media.

Η Ράνια Τζίμα μαζί με τις κουμπάρες της Εύα Αντωνοπούλου, Αλεξία Τασούλη και Κατερίνα Χριστοφιλίδου παρακολούθησαν στη Βουλή την ομιλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις διαδικτυακές της φίλες.

image

image

image

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πόσταρε μία πειραγμένη φωτογραφία με τους φίλους του, τον επικεφαλής της καμπάνιας του για τον δήμο της Αθήνας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Θόδωρο Μιχόπουλο, τον πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη και τον Γιάννη Αλμπάνη. 

image

*Η φωτογραφία άρθρου είναι γραφιστική δημιουργία του περιοδικού Down Town και δημοσιεύτηκε στο τεύχος Νο24 05/05/2016

**Οι κοινές φωτογραφίες-παπαράτσι είχαν δημοσιευτεί στο Παρασκήνιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ