Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη για το περιστατικό αδιαθεσίας σε εστιατόριο το προηγούμενο Σάββατο

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Μαζωνάκης
O Γιώργος Μαζωνάκης σε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο τον Ιούνιο του 2016 © NDP Photo

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη για το περιστατικό αδιαθεσίας σε εστιατόριο το προηγούμενο Σάββατο

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μεταβεί σε ιατρείο στο Κολωνάκι προκειμένου να υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση, όταν και υπέστη ανακοπή Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα περιστατικό από το πρόσφατο παρελθόν, το οποίο είχε προκαλέσει προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Όπως αναφέρει το Mega, ο Γιώργος Μαζωνάκης το Σάββατο είχε επισκεφθεί εστιατόριο στην Κηφισιά για φαγητό. Την ώρα που ο τραγουδιστής καθόταν στο τραπέζι μαζί με την παρέα του, όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο Μαζωνάκης έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και λιποθύμησε πάνω στο τραπέζι, προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, στο πλευρό του βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, ενώ τόσο ο υπεύθυνος του καταστήματος όσο και η παρέα του επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διακριτικότητα.

«Το Σάββατο το απόγευμα ήρθε για φαγητό εδώ στην Κηφισιά ο Μαζωνάκης. Το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο. Κάποια στιγμή λιποθύμησε πάνω στο τραπέζι. Υπήρξε μια αναστάτωση, ήταν μαζί με άλλα τρία άτομα. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού και η παρέα του προσπάθησαν να το διαχειριστούν με διακριτικότητα. Τον έβγαλαν έξω από την πίσω πόρτα. Γύρω στις 7 το απόγευμα συνέβησαν όλα αυτά. Φαινόταν από τον τρόπο που το χειρίστηκαν ότι δεν ήθελαν να πάρει έκταση το θέμα».

Ενώ ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει:

«Είδαμε ασθενοφόρο και λέγαμε κάτι γίνεται, κάποιος πέθανε. Τα κάνανε πολύ απαλά τα πράγματα, να μην καταλάβει ο κόσμος. Ήταν δηλαδή 20:30 – 21:00, μόλις αρχίζει να νυχτώνει. Είχε έρθει ένα αυτοκίνητο και είχε κλείσει το δρόμο εδώ πέρα, ώστε να μην περνάνε άλλα αυτοκίνητα. Ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο που έκλεισε το δρόμο από το κατάστημα στο οποίο έτρωγε. Ήρθε το ασθενοφόρο μετά από μισή – μία ώρα και το πήγαν από το πλάι του μαγαζιού, από το πίσω μέρος. Δεν είχε μαζευτεί κόσμος, το έκαναν πολύ διακριτικά. Πολλή ησυχία, δεν είχε βγει κανένας έξω».

Πηγή: Mega

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY