- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ματίνα Νικολάου: Το διαζύγιο μου το πέρασα σαν καταστροφή ζωής, σκεφτόμουν παράλογα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για το νέο θεατρικό της βήμα για προσωπικές στιγμές της ζωής της, ανάμεσά τους το διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της και τον τρόπο που διαχειρίστηκε αργότερα τους χωρισμούς της.
Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο, μιλώντας με αφορμή το νέο θεατρικό της βήμα για προσωπικές στιγμές της ζωής της, ανάμεσά τους το διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της και τον τρόπο που διαχειρίστηκε αργότερα τους χωρισμούς της.
Ειδικότερα, η Ματίνα Νικολάου εξομολογήθηκε αρχικά πως «το διαζύγιο μου το πέρασα σαν καταστροφή ζωής. Σκεφτόμουν πάρα πολύ παράλογα, φοβάμαι μην μου ξανασυμβεί. Μερικές φορές, όταν σου έχει δημιουργηθεί ένα τραύμα, είναι πολύ εύκολο να πισωγυρίσεις και να σου ξυπνήσει ξανά αυτό το τραύμα όταν δεν δουλεύεις για αυτό».
«Στους επόμενους χωρισμούς ήταν εντελώς διαφορετικό. Μια σχέση, όταν έχεις ένα παιδί, είναι οικογένεια και έχει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση. Ποτέ όμως ένας χωρισμός δεν είναι εύκολος και τον κάνουν δυο άνθρωποι οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν το ίδιο. Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό».
«Το ότι επέλεξα να μην μιλήσει για τον χωρισμό μου, η σιωπή μου δηλαδή, είναι πάντα και συνεχίζει να είναι μια απάντηση για όλα αυτά που ειπώθηκαν», κατέληξε η Ματίνα Νικολάου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η influencer μίλησε για την υπόθεση revenge porn και όσα ακολούθησαν
Τι δήλωσε στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση
Τι έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός»
«Θέλω τα παιδιά να μην νιώθουν κατώτερα από αυτό που πραγματικά είναι» ε πρόσθεσε ο ηθοποιός
Τι συνέβη ανάμεσα στην ηθοποιό και τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό
Θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες για την Αμερική
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν
Τι είπε για τον τραγούδι της Κύπρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.