- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Ξεκίνησα τα ναρκωτικά στα 14 - Έχασα την πίστη στον εαυτό μου
Η εξομολόγηση του γνωστού σεφ
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μάχη με τα ναρκωτικά και εξομολογήθηκε ότι έφτασε κοντά στον θάνατο.
«Ξεκίνησα από αρκετά νωρίς τα ναρκωτικά στα 14. Από τα 16 -17 ξεκίνησα τα βαριά. Ήταν η κοινωνία τότε, ήταν το ανατρεπτικό, το διαφορετικό, το απαγορευμένο, οπότε εμένα αυτό με έλκυε. Χωρίς να βλέπω τότε τις συνέπειες. Κανείς δεν πιστεύει πως σε διαλύουν αυτά τα πράγματα», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή EQ.
«Έχασα την πίστη στον εαυτό μου, την αυτοπεποίθησή μου, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Να διαλύεις μόνος σου τον εαυτό σου. Να γκρεμίζεις μόνος σου τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, να σιχαίνεσαι τον εαυτό σου. Για πάρα πολλά χρόνια θεωρούσα ότι είμαι σκουπίδι και ίσως ήμουν. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες: Φίλε, έχω τη δύναμη, δεν θα το κάνω σήμερα και μέσα σε δύο ώρες να διαλύεσαι και να παίρνεις οτιδήποτε βρεις», εξομολογήθηκε ο γνωστός σεφ.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έφτασε στον θάνατο τρεις φορές. Επιπλέον, αναφέρθηκε στη σύλληψή του για ναρκωτικά στην Αμερική, όπου το δικαστήριο του έδωσε τη δυνατότητα είτε να πληρώσει την ποινή του, είτε να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης. «Μπήκα σε αποτοξίνωση, ήθελα να το κάνω γιατί ήξερα δεν είχα πολλές ευκαιρίες ακόμα», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι υπήρχε αμφισβήτηση σχετικά με το αποτέλεσμα της μέτρησης
Τα λόγια αγάπης για τον ηθοποιό και τα δύο της παιδιά
«Πιστεύω ότι κανένας δεν μπορεί να είναι αυτό που ήταν κάποιος άλλος»
Η μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, θα έκλεινε σήμερα τα 56 της χρόνια
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής
«Αυτό το σώμα έχω και με αυτό θα κυκλοφορώ»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα και Νίκη Σκιαδαρέση συγκινημένοι στον γάμο της Όλγας
Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας
«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»
Η ανάρτηση της ηθοποιού για τον ηλικιακό ρατσισμό και τα σχόλια που δέχθηκε σε φωτογραφία της
Η ανάρτησή της στο Facebook
Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ
Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τα παρασκήνια
Η εξομολόγηση για τα παιδιά της χρόνια
Η ανάρτηση του τραγουδιστή από τις καλοκαιρινές του διακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.