- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σμαράγδα Καρύδη: Ο Σταύρος Ξαρχάκος ήταν η μεγαλύτερη σχέση μου μετά τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
«Ξεκινήσαμε σαν φίλοι, αλλά ήμασταν μαζί για τρία χρόνια»
Σμαράγδα Καρύδη: Μαρκουλάκης και Ξαρχάκος δύο από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster «Θάρρος ή Αλήθεια» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για δύο μακροχρόνιες σχέσεις που είχε στο παρελθόν, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Η ερώτηση βασίστηκε στις αναζητήσεις στην Google με το όνομα της ηθοποιού, τις οποίες κλήθηκε να σχολιάσει η ίδια. Ανάμεσα στις πρώτες ήταν «Σμαράγδα Καρύδη Μαρκουλάκης» και «Σμαράγδα Καρύδη Σταύρος Ξαρχάκος».
«Ο Μαρκουλάκης είναι αδελφικός μου φίλος κι όταν ήμασταν στη Δραματική Σχολή συμμαθητές ήμασταν σε σχέση. Ο κόσμος το ψάχνει τώρα αυτό, γιατί υπάρχει στο παρελθόν μου και ο Κωνσταντίνος. Έχουμε κάνει μαζί δουλειές και αγαπιόμαστε τρομερά», σημείωσε η Σμαράγδα Καρύδη.
«Δεν είμαστε κολλητοί, όσοι έχουν υπάρξει μαζί μου ζευγάρι. Με τον Κωνσταντίνο ταιριάξαμε σαν άνθρωποι, ήμασταν φίλοι από πριν, γίναμε ζευγάρι στη σχολή, γιατί σε εκείνες τις ηλικίες μπερδεύονται και τα όρια. Ξεκινήσαμε ως φίλοι, αλλά ήμασταν μαζί περίπου τρία χρόνια με κάποια on - off. Μετά μείναμε πολύ φίλοι κι έχουμε κάνει διάφορες δουλειές μαζί κατά καιρούς», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
«Ο Κωνσταντίνος είναι αξιαγάπητος, δεν βγάζει ανταγωνισμό. Όπως και με τις σχέσεις του Κωνσταντίνου κάναμε παρέα και διακοπές μαζί», συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σπουδαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο. «Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σχέσεις της ζωής μου, after Μαρκουλάκης», παραδέχτηκε η ηθοποιός.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Σμαράγδα Καρύδη και Σταύρος Ξαρχάκος υπήρξαν ζευγάρι για περίπου 8 χρόνια στο παρελθόν. Τότε, κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί ή διαψεύσει τη σχέση τους, αν και έκαναν κοινές εμφανίσεις και δημόσιες εξόδους.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε το 2015 την τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα, με την οποία απέκτησε το 2016 τα δίδυμα παιδιά του, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη, τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η βασκανία υφίσταται, να μαλώσουμε τις ξεματιάστρες με τις χαζοευχές», είπε μεταξύ άλλων
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Τι συνέβη τις προηγούμενες μέρες
Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο
Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 1998
Κλειστή τελετή στην Αμφίκλεια με στενούς φίλους, συγγενείς και τρεις νονούς δίπλα στο ζευγάρι
Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο γάμος θα γίνει στην Πάρο...
Όσα είπε για τον Akyla
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ηθοποιός της σειράς μοιράστηκε ένα backstage στιγμιότυπο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πριν από έξι μήνες ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε και τη σύζυγό του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πέρασαν έξι μήνες, όλα παραμένουν βουβά...», γράφει η δημοσιογράφος
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι ξεκαθάρισε ο συνθέτης και στιχουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.