- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διδασκάλου: Δεν έχω κακοποιηθεί σε σχέση, στη δουλειά τα πράγματα ήταν λίγο χειρότερα
«Φυσικά και έχω βιώσει σεξισμό» δήλωσε η ηθοποιός
Η Κατερίνα Διδασκάλου για τον σεξισμό και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας της
Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές και τον σεξισμό που έχει βιώσει στον εργασιακό χώρο μίλησε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν έχει κακοποιηθεί στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, όσα αντιμετώπισε στη δουλειά της ήταν χειρότερα.
«Δεν έχω κακοποιηθεί στη ζωή μου, ομολογώ. Εντάξει, κακοποιήσεις, υφιστάμεθα όλοι κατά καιρούς. Μπορεί να είναι λεκτική, μπορεί να είναι κάτι ταπεινωτικό που θα σου πει ο σύντροφός σου νομίζοντας ότι κάνει χιούμορ. Πάνω στη δουλειά ήταν λίγο χειρότερα τα πράγματα», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, σημειώνοντας ότι «τώρα κάπως έχουν συνέλθει. Περνώντας ο καιρός, δουλεύω όλο και με καλύτερους σκηνοθέτες, παραγωγούς. Μεγάλη υπόθεση! Φυσικά, και έχω βιώσει σεξισμό. Φυσικά, και έχω ακούσει να λένε, είναι πολύ όμορφη αυτή, είναι και καλή ηθοποιός; Ευτυχώς, δεν το λένε πια», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.
Στην ίδια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», η ηθοποιός μίλησε και για τα παιδιά της. «Στη Νέα Υόρκη για μένα ήταν επίσης πολύ σημαντικό γιατί έκανα τα δυο μου πρώτα παιδιά, τις δυο μου κόρες. Τη Φλώρα και τη Μαρκέλλα. Ξέρεις, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ένα παιδί μπορεί να σου διακόψει ή να σου χαλάσει την καριέρα. Ποτέ μου δεν το είδα έτσι. Τα παιδιά μου δεν τα αλλάζω και τον Διόνυσο επίσης, τον γιο μου που ήρθε αργότερα. Ε, δεν τα αλλάζω με τίποτα», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Όσα είπε στην επιστροφή της στη σκηνή μετά την ακύρωση συναυλιών
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε αθέατες πτυχές από εκείνη την ημέρα που στάθηκε όλος ο κόσμος στο πλευρό του
Όσα βίωσε η ηθοποιός όταν ήταν 18 ετών
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Όταν έγινα παππούς, νοηματοδοτήθηκε η ζωή μου ξανά»
«Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι» είπε η ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο συνάδελφος του Μιχάλη Μόσιου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι πέθανε εγκαταλελειμμένος από την οικογένειά του
Η δημοσίευση συγκέντρωσε γρήγορα πλήθος σχολίων και likes
«Μπαμπά, η απώλειά της θα είναι πάντα ένα κομμάτι της ζωής μας, αλλά το να σε έχω δίπλα μου κάνει αυτό το βάρος λίγο πιο εύκολο να το κουβαλάω. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα ο ήρωάς μου»
«Σε εμένα αυτά να ξέρετε, κύριε υπουργέ, δεν περνάνε»
«Δημιουργεί ένα περιβάλλον τέτοιο που θέλεις να γυρίσεις σπίτι»
Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.