- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ιωάννα Πηλιχού: Την έχασα ανήμερα των γενεθλίων μου, θα ήθελα να ζήσω ξανά δυο ώρες μαζί της
Τι δήλωσε σε συνέντευξή της
Η Ιωάννα Πηλιχού συγκίνησε μιλώντας για τη γιαγιά της, αποκαλύπτοντας ότι θα γύριζε τον χρόνο πίσω για να τη δει ξανά έστω για λίγο.
Σε μια βαθιά προσωπική και συναισθηματικά φορτισμένη εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24, με αφορμή την επαναφορά θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια στιγμή της παιδικής της ηλικίας που εξακολουθεί να τη συνοδεύει μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας ποιο πρόσωπο θα ήθελε να συναντήσει αν μπορούσε να επιστρέψει για λίγο στον χρόνο.
Η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε με τρυφερότητα για τη γιαγιά της, δηλώνοντας: «Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα επέστρεφα λίγο πριν τα έξι μου χρόνια. Για να συναντήσω και πάλι την γιαγιά μου, την οποία την έχασα στα έξι μου χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων μου». Περιέγραψε τη γιαγιά της ως έναν άνθρωπο μοναδικό, συμπληρώνοντας: «Θα ήθελα να ζήσω δυο ώρες μαζί της γιατί ήταν ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, ήταν σαν άγγελος και μου λείπει». Η απώλεια αυτή, όπως είπε, επηρέασε βαθιά τις παιδικές της αναμνήσεις. «Για πάρα πολλά χρόνια δεν ήθελα καν να γιορτάζω τα γενέθλια μου. Μου έλεγαν “χρόνια πολλά” και εκνευριζόμουν πάρα πολύ», αποκάλυψε.
Συνεχίζοντας, η ηθοποιός εξήγησε πως μόλις μεγαλώνοντας αντιλήφθηκε το συναισθηματικό βάρος εκείνης της ημέρας. «Χωρίς, βέβαια, να καταλαβαίνω γιατί μου προκαλούν εκνευρισμό. “Ευχαριστώ” έλεγα, προφανώς, αλλά εννοώ ότι με τάραζαν τα “χρόνια πολλά”», ανέφερε. «Μετά, μεγαλώνοντας και διαβάζοντας κάποια πράγματα, συνειδητοποίησα ότι αυτό συνέβαινε γιατί εκείνη έφυγε λίγο πριν σβήσω το κεράκι». Η Ιωάννα Πηλιχού ολοκλήρωσε λέγοντας πως θα επέστρεφε σε εκείνη τη στιγμή μόνο και μόνο «να την ξαναδώ, να την αγκαλιάσω και να ζήσω δυο ώρες μαζί της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.